Kızlar acil parfüm tavsiyesine ihtiyacım var!

BALAKIN

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
1.037
1
mrb kızlar parfüm alcam ama karar veremedim:KK43: yardımlarınıza ihtiyacım var.coco mademoiselle,bulgaria jasmin noir,armani code,armani she,britney spears fantasy,armani code,escada magnetism,chanel chance gibi parfümlerin orjinallerini kullandım ama hiçbirinin kokusu ben de kalıcı olmadı.sıktıktan yarım saat sonra kokuyor mu diye sorduğumda çevremdekiler kokmadığını söylediler(yani başkaları tarafından onaylandı:KK43:)bu zamana kadar ben de tek kalan parfüm hypnotic poison oldu.ama ondan da sıkıldım.şimdi hypnotic poison kadar kalıcı ve seksi bir parfüm önerisine ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim

Coco Mademoiselle çookkk kalıcı aslında.
Bvlgari kokuları kalmıyor cidden. 15-20 dkda uçuyor benim tenimden.

Casmir kalıcıdır. Chopard Wish de öyle.
Ama kalıcı olan kokular illa ki ağır oluyor.
Hypnotic öyle ve benim için katlanılamaz bir koku. :KK43:((

En mühimi parfüm tazelemektir. Gün boyu devamlı kokan bir parfüm tazelemedikten sonra çok zor.
Bunu parfümerideki çalışanlar da söyler.

evet canım normalde coco mademoiselle kalıcı bir parfüm chanel chance da.evlenirken chanel chance dan yarım şişeyi boşalttım üstüme arkadaş geldi yanıma gelin parfüm sıkmaz mı parfüm sıkalım dedi.yani ben de parfüm hiç kalmıyor:KK43:kaç kere tazeliyom günde:KK43:o kadar para verdikten sonra insan biraz olsun kalsın istiyor.

Coco Mademoiselle çookkk kalıcı aslında.
Bvlgari kokuları kalmıyor cidden. 15-20 dkda uçuyor benim tenimden.

Casmir kalıcıdır. Chopard Wish de öyle.
Ama kalıcı olan kokular illa ki ağır oluyor.
Hypnotic öyle ve benim için katlanılamaz bir koku. :KK43:((

En mühimi parfüm tazelemektir. Gün boyu devamlı kokan bir parfüm tazelemedikten sonra çok zor.
Bunu parfümerideki çalışanlar da söyler.

casmir ve chopard wish kullanmadım.nasıl kokular?

mrb kızlar parfüm alcam ama karar veremedim:KK43: yardımlarınıza ihtiyacım var.coco mademoiselle,bulgaria jasmin noir,armani code,armani she,britney spears fantasy,armani code,escada magnetism,chanel chance gibi parfümlerin orjinallerini kullandım ama hiçbirinin kokusu ben de kalıcı olmadı.sıktıktan yarım saat sonra kokuyor mu diye sorduğumda çevremdekiler kokmadığını söylediler(yani başkaları tarafından onaylandı:KK43:)bu zamana kadar ben de tek kalan parfüm hypnotic poison oldu.ama ondan da sıkıldım.şimdi hypnotic poison kadar kalıcı ve seksi bir parfüm önerisine ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim

canım roberto cavalli yi denemeni şiddetle tavsiye ederim veya lancome hipnose ( lancome her 2 kişiden birinde var). roberto cavalliyi ilk sıktığımda hayatımda böle iğrenç parfüm olmadığını düşünmüştüm ama yarım saat sonra o koku mükemmel oluyor ve 2 gün kalıyor neredeyse:KK66:

guerlain l'instant guerlain ,narciso rodriguez for her,ysl opium ve manifesto bunların kokularını bilen var mı aranızda?

guerlain l'instant guerlain ,narciso rodriguez for her,ysl opium ve manifesto bunların kokularını bilen var mı aranızda?

Narciso R. for her bende kalıcı olmadı. Kokusunu da sevmemiştim.
Manifesto ekşi bir açılış yapıp çok güzel bir vanilya kokusuna dönüşüyor.
Kalıcılığı iyiydi bunun da.

casmir ve chopard wish kullanmadım.nasıl kokular?

Tatlı ve ağır kokular. Vanilyalılar.

Sende en kalıcı olan chanel kokuları bile kalmamış. :/
Çok ilginç. Belki de sorduğun insanların koku algısı iyi değildir.
Hadi teninde kalmıyor diyelim de kıyafette kalıyor.

Bir diğer ultra kalıcı koku Jean Paul Gaultier Classique ve Miss Dior Cherie.
Şimdi aklıma geldi bunlar.
Kazaklarımı 2-3 kez yıkadıktan sonra bile üstünde duruyordu kokusu.

Narciso R. for her bende kalıcı olmadı. Kokusunu da sevmemiştim.
Manifesto ekşi bir açılış yapıp çok güzel bir vanilya kokusuna dönüşüyor.
Kalıcılığı iyiydi bunun da.

Tatlı ve ağır kokular. Vanilyalılar.

Sende en kalıcı olan chanel kokuları bile kalmamış. :/
Çok ilginç. Belki de sorduğun insanların koku algısı iyi değildir.
Hadi teninde kalmıyor diyelim de kıyafette kalıyor.

Bir diğer ultra kalıcı koku Jean Paul Gaultier Classique ve Miss Dior Cherie.
Şimdi aklıma geldi bunlar.
Kazaklarımı 2-3 kez yıkadıktan sonra bile üstünde duruyordu kokusu.

ama ben de takıntı haline geldiği için devamlı soruyordum.çok da parfüm denedim.hepsinde mi aynı sorun vardı:)kıyafetlerimi çıkarınca ben alıyordum kokuyu.ama ben o kadar sıkmaya kokum duyulsun istiyorum.peki manifesto,jean paul ve miss dior cherie bunlardan hangisi daha ağır?

ama ben de takıntı haline geldiği için devamlı soruyordum.çok da parfüm denedim.hepsinde mi aynı sorun vardı:)kıyafetlerimi çıkarınca ben alıyordum kokuyu.ama ben o kadar sıkmaya kokum duyulsun istiyorum.peki manifesto,jean paul ve miss dior cherie bunlardan hangisi daha ağır?

Beni manifesto boğuyor ilk sıktığımda.
Ekşimsi halini sevmiyorum.
Miss Dior Cherie'yi de pek sevmiyorum. Ağırlığı orta düzeyde.
Jean Paul G. ağır gelmiyor bana. Tatlı tatlı kokuyor.
Casmir en ağır olanı.
Bunların hepsi kalıcı, manifesto çok kalıcı değil ama bunlar kadar.

Beni manifesto boğuyor ilk sıktığımda.
Ekşimsi halini sevmiyorum.
Miss Dior Cherie'yi de pek sevmiyorum. Ağırlığı orta düzeyde.
Jean Paul G. ağır gelmiyor bana. Tatlı tatlı kokuyor.
Casmir en ağır olanı.
Bunların hepsi kalıcı, manifesto çok kalıcı değil ama bunlar kadar.

casmir in ucuz olması aklımı karıştırıyor:)sonuçta kalıcı olsun ama kaliteli de olsun istiyorum bu arada çok teşekkür ederim.tom ford black orchid ve dior addict bu kokuları biliyor musun?

casmir in ucuz olması aklımı karıştırıyor:)sonuçta kalıcı olsun ama kaliteli de olsun istiyorum bu arada çok teşekkür ederim.tom ford black orchid ve dior addict bu kokuları biliyor musun?

:S Chopard ünlü bir isveç markası.
Bvlgari çok pahalı mesela ama 20dk kalıyor kokuları bende.

Çok önceden denemiştim ikisini de. Net hatırlamıyorum kokularını.
Tek hatırladığım hiç beğenmediğim. Ama kalıcılar diye biliyorum.

Kalıcılık konusunda britney spears fantasy de çok iyi.
Berbat bir koku bana göre ama senin zevkine uyar belki.
Ama hiç asil değil, şekerli, çocuksu, şurup gibi bir şey.
Yine de zevkler bambaşka, denemediysen bakarsın.

britney spears fantasy i de kullandım ama maalesef o da kalmadı.sanırım beyaz tenlilerde parfüm hiç kalmıyor.lady millionun kokusuna bayıldım ama o da kalıcı değil:KK43:

Tende kalmaz ki zaten uzuuunn süre.
Ben de beyaz tenliyim. Bence esmer tenlerde de kalmıyordur.
Renkle alakası olduğuna inanmıyorum.
Kıyafetlerine de sıkman lazım. Ve sürekli yenileyeceksin, bu kadar. :KK70:

X