Beta takibi yaptınız mı? Yerleşme kanaması da olabilir tabii içinize kötü bir şey gelmesin ama kimyasal gebelikte olabilir.Merhaba arkadaşlar hem kanda hem idrarda pozitif sonuc aldm son adet tarifi 1 mart carsamba gunu randevum var ve bugün wcye gittikce koyu sarı hatta böyle kahveye yakn akıntı oldu ama bazen sadece renk oluyor yani akıntı kivamnda değil gibi ne bilim anlatamadım sanırımBoyle bsey yaşayan oldumu lutfen yardm edin gecen sene nisan ilk haftasinda düşük yaptm ozaman belimde cok agri vardi ve leke geliyodu aksaminada düştü zaten ama busfer sanki daha farkli yasayan varmı bunu yine mi düşüyor
Hayır perşembe günü gittim 20.58 cıktı yarn tekrardan gidicem carsambaya birakmadan. Umarm yerleşme kanamasidirBeta takibi yaptınız mı? Yerleşme kanaması da olabilir tabii içinize kötü bir şey gelmesin ama kimyasal gebelikte olabilir.
Rabbim evladınızı size bağışlasın
bilemedim hep yattm kalkmadm hiç yarn mutlaka gdcemCanm gün içinde olurken keşke acile gtsydn
Sağlık ocağına gidip bir kan testi verebilirsiniz inşallah güzel artış olmuşturHayır perşembe günü gittim 20.58 cıktı yarn tekrardan gidicem carsambaya birakmadan. Umarm yerleşme kanamasidir
Insallah inşallahSağlık ocağına gidip bir kan testi verebilirsiniz inşallah güzel artış olmuştur
Ay Allah razı olsun ya insallah düşük değildirBen yakın zamanda düşük yaptım. Okuduğuma göre taze kanama tehlikeli imiş sizinki kahve, sarı arası imiş. Bu önceden olmuş kanama veya yerleşme kanaması olabilir. Bana düşük gibi gelmedi, içinizi ferah tutun
Insallah insallah ya Rabbim kimseyi sınamasınDua et canım bu mübarek günde yarın gidince bizede haber ver bebeisin sana tutunsun Allah'ın izni ile
Amin hepimize sağlıkla mutlu yuvalarda nasip etsin. Kendinizi yormayın ayak altına yastık koyun. Düşük riskiniz olmasa bile cinsel ilişki ilk üç ay riskliymiş, aklıma geldi bilginiz olsun sizindeAy Allah razı olsun ya insallah düşük değildirRabbim evlatlarimizi bize bağışlasın sizede hayırlı zamanda yeniden nasip etsin inşallah ❤
Çok teşekkür ederim canm Allah razı olsunAmin hepimize sağlıkla mutlu yuvalarda nasip etsin. Kendinizi yormayın ayak altına yastık koyun. Düşük riskiniz olmasa bile cinsel ilişki ilk üç ay riskliymiş, aklıma geldi bilginiz olsun sizinde