Kizlar acil lütfen yinemi düşük oluyor

hyryee

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2022
76
21
30
Merhaba arkadaşlar hem kanda hem idrarda pozitif sonuc aldm son adet tarifi 1 mart carsamba gunu randevum var ve bugün wcye gittikce koyu sarı hatta böyle kahveye yakn akıntı oldu ama bazen sadece renk oluyor yani akıntı kivamnda değil gibi ne bilim anlatamadım sanırım Boyle bsey yaşayan oldumu lutfen yardm edin gecen sene nisan ilk haftasinda düşük yaptm ozaman belimde cok agri vardi ve leke geliyodu aksaminada düştü zaten ama busfer sanki daha farkli yasayan varmı bunu yine mi düşüyor

Beta takibi yaptınız mı? Yerleşme kanaması da olabilir tabii içinize kötü bir şey gelmesin ama kimyasal gebelikte olabilir.
Rabbim evladınızı size bağışlasın

Beta takibi yaptınız mı? Yerleşme kanaması da olabilir tabii içinize kötü bir şey gelmesin ama kimyasal gebelikte olabilir.
Rabbim evladınızı size bağışlasın
Hayır perşembe günü gittim 20.58 cıktı yarn tekrardan gidicem carsambaya birakmadan. Umarm yerleşme kanamasidir

Ben yakın zamanda düşük yaptım. Okuduğuma göre taze kanama tehlikeli imiş sizinki kahve, sarı arası imiş. Bu önceden olmuş kanama veya yerleşme kanaması olabilir. Bana düşük gibi gelmedi, içinizi ferah tutun

Ay Allah razı olsun ya insallah düşük değildir Rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın sizede hayırlı zamanda yeniden nasip etsin inşallah ❤

Dua et canım bu mübarek günde yarın gidince bizede haber ver bebeisin sana tutunsun Allah'ın izni ile

Ay Allah razı olsun ya insallah düşük değildir Rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın sizede hayırlı zamanda yeniden nasip etsin inşallah ❤
Amin hepimize sağlıkla mutlu yuvalarda nasip etsin. Kendinizi yormayın ayak altına yastık koyun. Düşük riskiniz olmasa bile cinsel ilişki ilk üç ay riskliymiş, aklıma geldi bilginiz olsun sizinde

Amin hepimize sağlıkla mutlu yuvalarda nasip etsin. Kendinizi yormayın ayak altına yastık koyun. Düşük riskiniz olmasa bile cinsel ilişki ilk üç ay riskliymiş, aklıma geldi bilginiz olsun sizinde
Çok teşekkür ederim canm Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…