kızlar acil lazım lütfen...

kewok_

İkimiz Birden Sevinebiliriz Göge Bakalım...
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.636
61
113
merhaba kızlar ben aöf'nin geçmiş yılların çıkmış sorularını arıyorum internetten ama aöf sitesine girdim bir türlü bulamadım.
eğer biliyorsanız bana yardım ederseniz çok sevinirim.

merhaba kızlar ben aöf'nin geçmiş yılların çıkmış sorularını arıyorum internetten ama aöf sitesine girdim bir türlü bulamadım.
eğer biliyorsanız bana yardım ederseniz çok sevinirim.
slm canim ilk once anadolu universitesinin sayfasina tikla orda ustte secenekler var.ordan acik ogretimi tikla canim onun icindede sana yine secenekler verecek orda da e-ogrenme portalina tikla... onune siyah beyaz zeminli bir sayfa geliyor o sayfanin en saginda turuncu renkli diger yillik programlar icin tikla secenegi olmasi lazim oraya tiklayip giriyorsun.. ordan karsina gelen sayfada da yesil butonla oturum ac diyorsun sonra cikan sayfaya t.c kimlik numarani gir cnm....daha sonra fakulte seciniz kutucugundaki sinav sorularini tiklayip hemen arkasindan diger kutuda da hangi ogretim yili sorularini istiyorsan onu sec ve yan kutucuktan da hangi sinavi istiyorsan onu sec tinmi cnm tamamdir basarilar diliyorum umarim yardimci olabilmisimdir cnm hoscakal.......

teşekkür ederim canım.

teşekkür ederim canım.

teşekkür ederim sedosumm.

teşekkür ederim sevgi_melegi.

rica ederim canım kaliteli bir site ben oradan çözüyorum. herşey düzenli çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…