Kızlar acil kürtaj sonrası gebelik

Pnr06dmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2021
30
14
38
26
Kızlar ben 6 haftalık gebeliğim de düşük yaptım ve kürtaj olalı 12 gün oldu beta seviyem sıfırlanmıştı çünkü kürtajdan önce iki hafta aşırı kanamam vardı kürtaj olduğum gün bile betam 25 seviyesindeydi ve 2 gün sonra tekrar ölçüm olduğunda 2 ye düşmüştü ve bugün test yaptım ve çift çizgi çıktı böyle çıkıp hamile kaldığını öğrenenler var mı

Eklentiler

• IMG-20210828-WA0015.jpeg
    126 KB · Görüntüleme: 119
İdrardan beta geç gidiyor daha 12 gün olmuş kurtajiniz iliski için erken olmuş ki bu testin doğru olması için en erken kurtaj günü yumurtlama olması lazım sizinde o gün ilişki yaşamanız lazım ki 12 gunde boyle pozitif çıksın

2 hafta aşiri kanama olunca ilişki olmadiğini var sayiyorum. Tibben imkansiz gibi hamilelik. Daha idrardan gitmemişdir. Ama kanda da sifirlandj diyorsan ve yeniden beta artiyorsa o zaman parça kalmiş ola bilir. Zaten yeniden ultrasonda değerlendirecek doktor

Bu şekilde hamile kalan çok insan var . Birliktelik yaşadıysanız ve korunmadıysanız hamile olabilirsiniz ama düşükten sonra ilk 3 4 hafta degerler sifirlanmiyor ilişki yaşamadıysanız muhtemelen vücut kendisini hala toparlamamistur

Kürtaj oldum 1 ay falan oldu tekrar gebe kalmam ne zaman olur geçen cuma kanamam geldi ocakta regl olursun demişti doktor 2 gün oldum geçti sonrasında 1-2 defa kahverengi geldi hamile kalma ihtimalim var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…