Evet adetliyken başlanılması gerekiyor.
Adet bittikten sonra başlanır mı fikrim Yok. Çünkü adetim o ay çok değişik oldu kanamam biraz fazla oldu korktum hatta ama o ay hamile kaldım ilk çocuğuma.
Evet adetliyken başlanılması gerekiyor.
Adet bittikten sonra başlanır mı fikrim Yok. Çünkü adetim o ay çok değişik oldu kanamam biraz fazla oldu korktum hatta ama o ay hamile kaldım ilk çocuğuma.
Amin inşallah Can'ım incir kürü prolaktin yükseltiyor diye bende duymuştum benim prolaktin yüksek işte şuan ilaç kullanıyorum işte az bişey kaldı inşallah düşer de biran önce kavuşurum Allahım tez Zaman da hepimize nasip etsin cnm
Ya bide ben kuaförüm var da o söylemişti avakado yaprağı varmış suyla kaynatıp iç dedi kiste bile herşeye iyi geliyor dedi arkadaşı o sayede hamile kalmış kadını bende tanıyorum hatta ama hiç sormak aklıma gelmedi uzun zamandır da görmüyorum ikizleri olmuş şimdi işte hiç duyan var mı kızlar
İstediğini sorabilirsin :)
Evet 10 gün düzenli kullandım canım. Ek olarak bişey yapmadım. Yumurtlama döneminde düzenli ilişki olursa inşallah sende kavuşursun bebeğine canım.
İstediğini sorabilirsin :)
Evet 10 gün düzenli kullandım canım. Ek olarak bişey yapmadım. Yumurtlama döneminde düzenli ilişki olursa inşallah sende kavuşursun bebeğine canım.
Amin canım inşallah . Şimdi ovulasyon testine de başladım bakalım hergun yapicam. Pko olunca ovulasyon testleri de yanlış gosteriyormus gerci öyle diyorlar ama denemek lazım