Gebeliğe Hazırlık KIZLAR ACİL KONU :( ÇOK KÖTÜYÜM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minkkalpp

"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
553
630
18
Kızlar yumurta oluşturabilmek veya geliştirmek için bitkisel herhangi bişey var mı

benim yengem incir kürünle hamile kaldı kist vardı ilk soğan suyu içti arkasından incir kürü ve şuan yiğenim 1 yaşında

Bu küre başlamak için adetin ikinci günü olması şart mı ? Blginiz varmı . Ben bitince başladım ama umarım faydasını görürüm

Evet adetliyken başlanılması gerekiyor.
Adet bittikten sonra başlanır mı fikrim Yok. Çünkü adetim o ay çok değişik oldu kanamam biraz fazla oldu korktum hatta ama o ay hamile kaldım ilk çocuğuma.

Evet adetliyken başlanılması gerekiyor.
Adet bittikten sonra başlanır mı fikrim Yok. Çünkü adetim o ay çok değişik oldu kanamam biraz fazla oldu korktum hatta ama o ay hamile kaldım ilk çocuğuma.
10 gün boyunca mi kullandınız peki. Buna ek olarak başka birşey yaptiniz mi ?

Kusura bakmayın Cok soru sordum ama bi an önce kavusalim istiyoruz artık :)

Peki incir ve havuç suyu içince prolaktin yükselir mi normalde yüksek değil değerim normal

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar Rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize evladı olanada acısını sızısını göstermesin B Bendeniz07 Desaa Desaa mimice mimice

Amin inşallah Can'ım incir kürü prolaktin yükseltiyor diye bende duymuştum benim prolaktin yüksek işte şuan ilaç kullanıyorum işte az bişey kaldı inşallah düşer de biran önce kavuşurum Allahım tez Zaman da hepimize nasip etsin cnm

Ya bide ben kuaförüm var da o söylemişti avakado yaprağı varmış suyla kaynatıp iç dedi kiste bile herşeye iyi geliyor dedi arkadaşı o sayede hamile kalmış kadını bende tanıyorum hatta ama hiç sormak aklıma gelmedi uzun zamandır da görmüyorum ikizleri olmuş şimdi işte hiç duyan var mı kızlar

10 gün boyunca mi kullandınız peki. Buna ek olarak başka birşey yaptiniz mi ?

Kusura bakmayın Cok soru sordum ama bi an önce kavusalim istiyoruz artık :)

İstediğini sorabilirsin :)
Evet 10 gün düzenli kullandım canım. Ek olarak bişey yapmadım. Yumurtlama döneminde düzenli ilişki olursa inşallah sende kavuşursun bebeğine canım.

İstediğini sorabilirsin :)
Evet 10 gün düzenli kullandım canım. Ek olarak bişey yapmadım. Yumurtlama döneminde düzenli ilişki olursa inşallah sende kavuşursun bebeğine canım.
Amin canım inşallah . :dua: Şimdi ovulasyon testine de başladım bakalım hergun yapicam. Pko olunca ovulasyon testleri de yanlış gosteriyormus gerci öyle diyorlar ama denemek lazım

Back