kızlar acil kafam çok karıştı

eftelyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
2.934
19
39
kızlar dün doktora gittim bebeğimin gelmesi gerekn tarihte doktorum izinli ve şehir dışında olucak banda dedi ki benden yokken bir arkadaşıım bakıcak hastalarıma öbür doktora iyi ama hiç tanımıyorum birde o doktor normal doğuma girmiyormuş.bakalım dedi dokktor ayın 8.inde doğacak gibiyse suni sancı verelim yok değilse ayın 10unda alalım ne dersin dedi benim dönüşümü bekleyemiyecek bu bebek dedi.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım.offff ne yapıcam ben ya.beklesem başımda soktor olmayacak sırf ebelerle giricem doğuma.beklemesem bebeğimede kıyamamıyorum genel anesteziden de korkuyorum.. yaaa yardım edin ne olur bişeyler yazın.bu arada konuyu birden çok yere açtım çünkü tam olarak nereye açmam gerektiğini bilemedim

tatlım hiç korkma allahın izni ile normal yap.hiçmi başka doktor yok ne biçim iş?

canım normal doğuma zaten hiç biri girmiyor kendi doktorum olsa girecekti ama gidiyor.gitmedende bebeği almak istiyor.

canım sen normal doğumdan şaşma.kalan doktor herkezi sezeryan yapıp yollayamaz yaa.. olmadı başka bi güvenilir hastane de dene şansını.. sağlıkla al bebeğinii kucağına

Ne alaka guzelım ya sadece senın doktorunmu var baska doktora gıt kendın doktorun yok dıye sezeryanmı olucaksın ya sunı sancıyla gelmezse bebegın bence baska hastaneye gıt cunku normal dogumun acısını en fazla 1 saat ama sezeryanın acısını haftlarca cekebılıosun allahıma sukur ben normal dogum yaptım hastanede musahade altında kaldıgım ıcın bılyorum sezeryandan cıkan ınsanları nasıl acı cektıklerı kısacası mecbur kalmadıkca sezeryan olma canım

canım burda sadece adam gibi iki kişi var diğerleri çok iyi değil biri benim doktorum diğeride doktorum gitmeden doğum yapmazsam benimle ilgilenecek olan doktor.yani doktorumun arkadaşı olan doktor.ikiside aynı hastanede.zaten daha 2 hafta var tekrar bakılıcak öncelikle olabilirse normal doğum olacak olmazsa sezeryan yapalım diyor doktor yani daha kesin birşey yok.benim aklım karıştı bakalım sizler ne diyeceksiniz diye açtım konuyu.birde sorun öbür doktor normal doğuma gelmiyor

Bu doktorlarin serefsiz oldugunu hep söylüyorum ama kimse onaylamiyordu beni... Hep hastalari yari yolda birakiyorlar... yok seminerim var ,yok sehir disindayim, yok bilmem ne deyip 9 ay boyunca muayenehanesine cagirdigi hastasina bunu yapabiliyorlar... canim bunu her kadin dogumcu yapiyor... Güzelim ebeler doktorlardan daha tecrübeli onlara güven... Allah korusunki eger acil bi durum olursa mutlaka bi doktor gelmek zorunda... Benim doktorumda hastaneden ayrildi özelde yapmaya baslamis hastanede hic kadin dogumcu kalmadi hergün disardan doktor geliyordu gecen haftaya kadar... Ben doktorumun dogumuma gelmeyecegini bile bile onda kontrollerimi olmak zorunda kaldim... Gecen hafta izmirden ve Aydindan kalici 2 doktor gelmis... Bende onlarin ne kadar iyi oldugunu bilmiyorum... Allaha siginiyorum bizi ve bebegimizi korusun diyorum...seni de arkadasim...

nazar_boncuğum senin durumunda benimkinden pek farklı değilmiş Allah yardımcımız olsun.ebelerin iyi olduğuna eminim ama yinede korkuyorum bakalım tabi Allahtan hayırlısını istiyorum yinede.bebeğim içinde bebim içinde hangisi hayırlı olacaksa o şekilde olsun

X