kızlar acil kafam çok karıştı

eftelyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
2.934
19
39
kızlar dün doktora gittim bebeğimin gelmesi gerekn tarihte doktorum izinli ve şehir dışında olucak banda dedi ki benden yokken bir arkadaşıım bakıcak hastalarıma öbür doktora iyi ama hiç tanımıyorum birde o doktor normal doğuma girmiyormuş.bakalım dedi dokktor ayın 8.inde doğacak gibiyse suni sancı verelim yok değilse ayın 10unda alalım ne dersin dedi benim dönüşümü bekleyemiyecek bu bebek dedi.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım.offff ne yapıcam ben ya.beklesem başımda soktor olmayacak sırf ebelerle giricem doğuma.beklemesem bebeğimede kıyamamıyorum genel anesteziden de korkuyorum.. yaaa yardım edin ne olur bişeyler yazın.bu arada konuyu birden çok yere açtım çünkü tam olarak nereye açmam gerektiğini bilemedim

konuyu dogru yere ac mısın canım saglıkla gelsın melegın ınsallah
doktorunun tavsıye ettıgı doktorla bi görüşsen

ama oda normal dogume gırmıyomus bunuda anlamadım ama:bbo:

senin bebek yan durmuyormuydu.zaten sezzeryan olmucakmıydın...yoksa döndümü bebeğin.sen 9 ay görün doğumda olmasın olcak işmi..ben senin yerinde olsam madem normal doğuma girmiyomuş bebeğimi riske atmam sezeyan olurum.kaç haftalıktın.aynıydık galiba seninle..

canım yan duruyordu ama döndü iki hafta önce şimdi 36. haftayı bitirmek üzereyim.zaten doktorlar hep son 15 dakika giriyormuş normal doğuma o da sadece sorunlu yada kıramadıkları hastalara.şimdi kendi doktorum gidince yerine bakacak olan doktorda sorunsuz hiçbir doğuma girmiyormuş girmeyecek benimkinede.kendi doktorum olsa girecekti o da bebeği almadan gitmek istemiyor.

ay eftelyaa cım şaşırdım yaaaa...benimde hep düşündüğüm şeydir bu doğrusu.doktorun doğumda olmaması yada başka bir hastasını da aynı anda doğuma girmesi.tatile mi gidiyor doktor.geciktiremezmi...özel bir hastane mi orası?arkadaşı olmasın başka bir kadın doğumcu olsun.

doktorlar özellerde baştan sona kadar oluyor canım ya..

eğer olmuyorsa da napıcaksın artık.zaten o anki can havliyle doktorunun kim olduğu pekte önemli olmaz gibime geliyor.hastanede başka bir doktorla da tanış bence.kontrollerini o devralamazmı?*

ama doktorun da keyfi için , normal doğum düşünüyorsan sezeryan a kaymasın aklın ve senide caydırmasınlar lütfen rica et..

hem ne demek normal doğuma girmiyormuş.ne doktorlar var yaaa....bunlar yemin etmiş insanlar...ne biçim iş bu naparsın kii...

Devlet Hastanesinde ve SSK'da doktorların normal doğuma girmediklerini duymuştum. Ama özelde olacaksan ozaman giriyorlarmış. Canım, doktor yüzünden bence normal doğumdan şaşma. Daha 36yım diyosunn, 3-4 hafta var 40'a. doktor ozamana kadar döner belki. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.
Allah yardımcın olsunç

Devlet Hastanesinde ve SSK'da doktorların normal doğuma girmediklerini duymuştum. Ama özelde olacaksan ozaman giriyorlarmış. Canım, doktor yüzünden bence normal doğumdan şaşma. Daha 36yım diyosunn, 3-4 hafta var 40'a. doktor ozamana kadar döner belki. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.
Allah yardımcın olsunç

doğuma giriyorlar canım ssk da en ezından benim öğle oldu..dr başımda bekledi.çıktıktan sonrada onlarca kez kontrele geldi bana..
ve benim dr. da doğum zamanı şehir dışına çıktı.
başka dr. görevlendirdi..ama korktuğum gibi olmadı hatta kendi dr. dan daha iyi çıktı..

birde canım dr. normal doğuam girmesede sonuçta oda jinekolog yani doğumu rahatlıkla yaptırabilir..bence endişelenme ..dr. görüş bakalım ..eğer hoşuna gitmesse.
ozaman bakarsın ne yapacağına..

sırf doktor doğuma girmeyecek diye sezeryana yönelmen bence çok yanlış benim ilk doğumum sezeryan olduğu halde ikinciyi normal düşünüyorum o doktor olmazsa başkası olur ayrıca ebeler de sonuçta bu işin eğitimini almışlar bir sorun çıkarsa zaten doktor doğuma girmek zorunda bu kadar kafana takma ve bebeğinin normal doğum hakkını elinden alma bence, allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar

kızlar bir karar veremediğim için konu açtım zaten.doktorum 12_19 temmuz arasında yok.eğer sezeryan olursamda 38. haftam bitmiş olucak sezeryan olucağım gün.sskda doğum yapacağım başka bir doktor gelecek ama o doktor sorun olmadığı sürece girmiyormuş doğuma.hoş ben burada özeldede pek fazla doğuma giren duymadım.şu da var daha 2 haftadan fazla var bir dahaki kontrole o zamana kadar normal olarakda doğurabilirim doktorum ben gitmedende normal doğum olma ihtimali var dedi.ben sadece ebelerle doğum yapmaktan korkuyorum hepsi bu.

X