kızlar acil kafam çok karıştı

eftelyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
2.934
19
39
kızlar dün doktora gittim bebeğimin gelmesi gerekn tarihte doktorum izinli ve şehir dışında olucak banda dedi ki benden yokken bir arkadaşıım bakıcak hastalarıma öbür doktora iyi ama hiç tanımıyorum birde o doktor normal doğuma girmiyormuş.bakalım dedi dokktor ayın 8.inde doğacak gibiyse suni sancı verelim yok değilse ayın 10unda alalım ne dersin dedi benim dönüşümü bekleyemiyecek bu bebek dedi.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım.offff ne yapıcam ben ya.beklesem başımda soktor olmayacak sırf ebelerle giricem doğuma.beklemesem bebeğimede kıyamamıyorum genel anesteziden de korkuyorum.. yaaa yardım edin ne olur bişeyler yazın.bu arada konuyu birden çok yere açtım çünkü tam olarak nereye açamam gerektiğini bilemedim

eftelyacım 10 gun sonra bebegın kacıncı haftada oluyor?
38.haftanın ıcıne gırıyormu?

canım bence ayın 10.unda kilosuna göre alınabilir genel anestezi değilde belden aşağıyı lokal uyuşturuyorlar yani epidural onu tavsiye ediyor herkes ama normal doğumuda beklemek istersen başka bir uzman araştır bu arada sadece ebeyle olmaz bu iş.

canım zaten 3_4 haftam kaldı hiç bir doktor kabul etmez hoş zaten hiç biri girmiyor doğuma.epidural istedim sezeryan olursa ama tansiyonum düşük yapmak istemiyorlar.

Bence eger kilosu yerinde ve 38.haftayı dolduruyorsa aldır eftelyacımmm, kendi doktorunla boyle bi operasyon gecirmen cok onemli, sonucta doktoruna güveniyosan o sana her türlü iyi olanı tavsiye edicektir, paniklemeeee :1hug:

canım zaten 3_4 haftam kaldı hiç bir doktor kabul etmez hoş zaten hiç biri girmiyor doğuma.epidural istedim sezeryan olursa ama tansiyonum düşük yapmak istemiyorlar.

canım yaa ben de tam tersini duymuştum , tansiyon yüksekse gen. anest. vermek tehlikeli anne doğumdan sonra yoğun bakıma giriyor felan diye duydum hem de bizim kızlardan comebabyden..
eğer o dr. kabul ediyorsa sez.i orada ol , başka seçeneğin de yok gibi zaten .. ee bebişin de kilosu müsaitmiş bence de hiç kafanı fazla yorma ve Allaha emanet et kendini de bebeğini de , ol madem misler gibi epiduralle sez.

canım lokal anestezi(epidural) için yüksek tansiyon istiyorlar çünkü aniden düşmeye neden oluyor.evet sezeryan olursam avantajı kendi doktorum yapıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…