Kızlar acıl fıkrınız nedır?

tilsimben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
70
1
36
- Yurtdışı
herkese merhaba,benim 15 aylik bir oglum var,odasini 10 aylikken ayirdim,herhangi bir saglik sorunu yok fakat geceleri cok sik uyaniyor,ben hep odasina gel git yapiyorum uyandiginda,sanirim hala benim kokumu ariyo bilmiyorum,söyle yapmayi düsünüyorum odasina bir yatak koyup odasinda yatiym diyorum ama korkum bana heptenmi alisir yasi ilerledigi vakitte bensiz hic yatmak istemezse iste bu korkum sizce ne yapmaliyim....:43::

eger emıyorsa sık uyanması cok normal emmıyorsada ıkı yasına bazen uc yasına kadar uyanabılıyor bazı bebekler bende oglumu bugune kadar hep park yatagınd odamda yatırdım ve daha bu ay ayrı bır odaya gecırecegım bende gec kaldım dıye uzuluyorum bence hıc yanında yatmaya alıstırmayın evet belkıbır sure gıt gellerle zorlanacaksınız ama tekrar yanında yatmaya alsırsa bastan baslayacakısınız herseye bıraz daha sabredın derım

Bence hiç alıştırma aynı odada uyumaya.Ben de oğlumu 9 aylıkken odasında yatırmaya alıştırdım.Şimdi 2 yaşında hastayken bile kendi yatağında yatırıyorum sık sık kalkıp bakıyorum.Zaten o da kendi yatağında yatmak istiyor daha rahat ediyor.Benim arkadaşım ancak 3 yaşında zor ayırabildi oğlunu yanından.Biliyorum zor sık sık kalkıp bakmak ama biraz sabır bunlar hep geçici sorunlar.Benim oğlum 1 yaşından beri hiç uyanmazdı bir anda gecede 2 kere uyanır oldu 2 ay öyle devam etti sonra geçti sen de azıcık sabret.

oglum emmiyor kizlar,gece mamasinida birakmisti coktan,oglum kendi odasinin oldugunu biliyor,hadi nen nen yapacaz diyorum hemen odasina gidiyo,fakat geceleri cok sik uyaniyo bazen iki bazen bes bazen on,ama sunu farkediyorum ben odasina girince hemen kendini yatagina atiyo ve uyuyor ben cikinca aglamaya basliyor,besigini odamiza alsak ki biliyorum bu zamana kadar sabretmisim,haklisini hersey sil bastan olacak kafam karisik yani ne diyim bende sabir diyorummm ama uykusuzluk insani mahvediyor

Back