Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin tekrar alabilirsin.1 gun icmesen birsey olmazKızlar coraspin ve folik asit içtim içtikten sonra istifra ettim ve gördüm onladan bırını sızce tekrar kullanmalıyım mı
Coraspin genelde önceden düşük yapanlara ve tehlikesi olanlara kan pıhtılaşma da sorunu olanlara verien kan sulandırıcı bır ilaç kuzu..Coraspin ne için kullanılıyor
Bende klomen ve catlatma ignesi oldum doktor banada inofolic ve coraspin verdi ama ben kullanmadim bir iki kere içtim daha da icmedimTansiyinu dengede tutmak ve kan sulandirmak icin kullanilir corasprin
Bu iyi oldu tşk ederimFolik asiti bi daha alma aspirin için bişey diyemicem. Dr kusarsam bi daha içeyim mi dedim içme fazla gelir kana çabuk karışır dedi folik için
Kan sulandiriciCoraspin ne için kullanılıyor
Bende klomen ve catlatma ignesi oldum doktor banada inofolic ve coraspin verdi ama ben kullanmadim bir iki kere içtim daha da icmedim
Aynen ikisini de tamamen kustum.Hangisini kustun bide ilaci tamamenmi kustun. Coraspin onemli
Ikisini arka arkaya icmeyin. Birini sabah birini aksam icin birde oyle deneyinKızlar coraspin ve folik asit içtim içtikten sonra istifra ettim ve gördüm onladan bırını sızce tekrar kullanmalıyım mı
Canım bnm eger hamile kalmak istiyorsan ikiside önemli bence şiddetle bırakmamalıydın.Bende klomen ve catlatma ignesi oldum doktor banada inofolic ve coraspin verdi ama ben kullanmadim bir iki kere içtim daha da icmedim
İkiside hangısı olursa olsun gunduz mahvedıyor benı dr a danıstım iç dedi yeterki içIkisini arka arkaya icmeyin. Birini sabah birini aksam icin birde oyle deneyin
Aaaa o zaman tekrar başlayım cnm öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim. Gebelikte de içiliyor heralde bebeğe sıkıntısı yoktur değil miCanım bnm eger hamile kalmak istiyorsan ikiside önemli bence şiddetle bırakmamalıydın.
Coraspin bildigim kadariyla kan sulandirici o mide bulantisi yap. Folis asitte bebegin gelisimi icin. Folik asiti tok karna icmeyin bu yuzdende mide bulantisi yapmis olabilirİkiside hangısı olursa olsun gunduz mahvedıyor benı dr a danıstım iç dedi yeterki iç
Yok cnm 9 haftalık hamileyim kan pıhtılaşma sı varsa eger dusugu önlüoAaaa o zaman tekrar başlayım cnm öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim. Gebelikte de içiliyor heralde bebeğe sıkıntısı yoktur değil mi
İkisi onemli dr verdiyse icin mutlaka.Bende klomen ve catlatma ignesi oldum doktor banada inofolic ve coraspin verdi ama ben kullanmadim bir iki kere içtim daha da icmedim