Kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var!

Madem bukadar sorun ediyorsunuz bir süre daha calismayin.

Ben kvye biraktim da noldu gorumcenin bebelerinden herturlu hastalik bulasti ..guya krese hasta olmasin diye götürmedim.

O tanidik kisiye gelen bebek hastalik da getirebilir evleri yeterince sicak olmayabilir falan falan..

Kres desen küçücük bebegi servisle yollamak bana cok abes geldi. Cok riskler sayilabilir bu konuda.kreste evet sosyallesir ama binturlu hastalik kapabilir.basina konacak ogretmen herhangi bir bayan olacak. unv mezunu ogretmeni bi tane bebegin basina koyacaklarini sanmiyorum...

Evinizde bakiliyorsa bakilsin israr edin taviz vermeyin. Eve kamera koyarsiniz iciniz rahat eder. Arkadas hanimina belki caninizi sikan bi konu olur ama laf soyleyemezsiniz eşlerin arasi bozulmasin diye.

Son olarak bakicinin tv izlemesi veya tel konusmasi neden sorun oluyor ne yapsin kadin robot gbi cocuga mi baksin sadece!?
ben 2. bebeğim icin bu sene calismiyorum.. ben de suan tele bunlari yazabiliyorum tv de acik.. noluyo yani

Oğlunuz kreş için bence küçük benimki 24 aylık gitti herkes küçük dedi

Öğretmen fikri güzel de onların da bebeğe ilişkin deneyimini sorgulamak lazım

Oğlumun 12 yıllık öğretmeni sınıfına başlayan 28 aylık tuvalet eğitimi filan olan öğrencisi için bile endişelenmiş bir çok şeyi yeniden incelemişti

Kreş bir kurum vs ama orda da diğer öğrenciler ile aynı havayı soluması hasta olmasına yine biraz büyüyünce itişip kalkışmasına sebep olabilir

Bebeğiniz dışarısı için küçük evde bakacak bakıcı aramaya devam bence iş yerinize vs haber gönderin adayları değerlendirin

Ar

Arkadaşın yazdıklarına imzamı atarım fazlası var eksiği yok

Bence sizin ortamınız bakıcı bulmaya müsait akıllı uslu görünen oralı öğrencilere haber verin tanıdıklarını göndersin

yukarıda belirtilen kriterlere eğitim konuşma dinsel bakış açısı gibi hususları da ekleyin değerlendirin

teşekkür ederim , bizim hanım genelde iyi konuşuyordu ama 3-5 tane yanlış telaffuz ettiği kelime vardı
çok şefkatli ve iyi niyetliydi, beni hiç rahatsız etmedi o 3-5 kelime. ,zaten cok eğitimli olanlar 'dadı' kategorisinde oluyor ve ciddi paralar alıyorlar. Bizimki iyi, sevecen bir ev hanımıydı :)
Din konusunda da haklısınız, ben bir sey söylemedim, sohbet ederken dikkat ettim sadece. Baktım bizim gibi yasayan bir aile , yorum yapmadım.

En mantıklısi kreş bakıcının evine sürekli misafiri gelebilir kadın evini temizleyip yemek yapacak kesin ve Cocugunla ilgilenmeyecek..bende ilerde çalışmayı düşünüyorum kızımın kreş yaşının gelmesini bekliyorum eşimin arkadaşının karısı ben bakayım diyor oda kendi evinde ben istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…