Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar acil durum :)

morlale2121

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
62
2
298
İstanbul
Kızlar benim saçımın alt tabakasında açıcı var yani koyu renge boyatıp açığa dönmek isteyince mecbur açtırmak zorunda kaldım üzerinede garnier küllü sarıya boyadım uzun bir süre bu saç rengini kullandım fakat sonra sıkıldığım için loreal prefence koyu kumrala boyadım sonrada bulunduğum yerde aynı boya olmadıgı icin loreal excelence koyu kumrala boyadım ama koppkoyu bir renk oldu bu renge hiç alışamadım :(( bana yardım edin sizce akar mı bu renk bayağı

Kızlar benim saçımın alt tabakasında açıcı var yani koyu renge boyatıp açığa dönmek isteyince mecbur açtırmak zorunda kaldım üzerinede garnier küllü sarıya boyadım uzun bir süre bu saç rengini kullandım fakat sonra sıkıldığım için loreal prefence koyu kumrala boyadım sonrada bulunduğum yerde aynı boya olmadıgı icin loreal excelence koyu kumrala boyadım ama koppkoyu bir renk oldu bu renge hiç alışamadım :(( bana yardım edin sizce akar mı bu renk bayağı

cnm 1 2 ay içerisinde 2 3 ton kadar açılacaktır. Ama saçının zemini oreal olduğu için vede küllü sarı kullandığın için renk küllü kumral orta bir ton olacaktır. Saçın çok yıpranmamışsa eğer ondan sonra boyayla değilde oksidan la (hani boyanın içine konan sıvı % 9 luk olan) açmanı öneririm. Benimde 7 numaraya boyayınca açılmış saçın üstüne hoşuma gitmeyen bir renk olmuştu. Birer ay arayla iki kere oksidan sıvı sürdüm tüm saça ve 1 2 saat bekledim. Çıkan renk doreli bir koyu sarı oldu. Ama ilk önce akmasını bekle derim 1 2 ay

Bir iki ay mı amann tanrım ciddi misin ama şöyle bi durum var canım öncelikle cok tesekkur ederim :) ben bundan once sacimi prefence ile boyadigimda akmisti ve resmen hic kumrallik kalmamisti kullu sariya donmustu tekrar onun uzerine boyadim bu rengi napsam bilemiyorum 1-2 ay beklemek cok zor geliyor

bnmde saçlarım sarı renk bende sen gibi hatalar cok yaptım ama hiç öle akar eder die bekleme ben beklemeyi sevmem sabırsızm belkide kotu bi renkse eger hepten insan morelman sıfırlanıor bilirim.. palette 3 4 ton açıcısını al az bi bekle komple açılsn kurtul ben en son öle yapmştm küllü dumanlı akınca hele yeşilli bi renk olmştu beklemeklede çözüm olmuo anlıcaın seçim sana kalmş :)

Back