Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar yarın ameliyatım var burnumdan,yani ayın 16sında ayın 24ü ise doğum günüm arada gün var ozamana durumum nasıl olur sizce?bir günlüğünede olsa bantları atamazmıyım?burnum kırılmıcak sadece törpülenecek?
Mesela benim 1 hafta oldu ve bu bantlar 2 hafta kadar kalıcak zaten bant olmasada gözaltımda hafifte olsa bi morluk var ama çok az çizgi şeklinde.. Eğer ameliyat olduğunu bilen kişilerse bantlar olsa nolucakki.. Benim en şiş halimi bile gördü ailem arkadaşlarım ama sonuçta geçici bişey yerimseniben
Arkadaşlar yarın ameliyatım var burnumdan,yani ayın 16sında ayın 24ü ise doğum günüm arada gün var ozamana durumum nasıl olur sizce?bir günlüğünede olsa bantları atamazmıyım?burnum kırılmıcak sadece törpülenecek?
bence okadar kisa süre icerisinde inan bana bantli olmasi daha iyi...bantlarla daha güzel durur...bantlar cikinca basta pek güzel görünmüo bir cok burun...:)