Rabbim gönlüne göre versin canım.Kızlar geçen yıl 11.11.2023 te kürtaj oldum ikiz gebeydim. 1 er hafta ara ile bebeklerimin öldüğünü öğrendim.mejburen kürtaj oldum.patoloji sonuçlarım temiz çıktı Aralık ayının 16 sında regl oldum.ama bu ay 12 gün oldu regl dönemim gecikti göğüslerim de hafif bir ağrı var ve kasığımda ara ara batmalar var test yapmadım tahlil de vermedim.ümitlenmek istemiyorum.cok zor günler geçirdim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum başında böyle bir durum geçiren var mı hamileliğini bu şekilde öğrenen varmı.Rabbim sağ salim hayırlı evlat nasip etsin gerçek anne Baba olacaklara.
Rabbim gönlüne göre versin canım.
12 gunluk bir gecikme testlerde çikacak kadar hirmon salgilar bence.
Bunu ögrenmek icin mecbuuur test yapmalısın.
Hayirli haberler alman dileg
Canım test yaparsan bu gecikmeyle kesin çıkar inşallah vardırKızlar geçen yıl 11.11.2023 te kürtaj oldum ikiz gebeydim. 1 er hafta ara ile bebeklerimin öldüğünü öğrendim.mejburen kürtaj oldum.patoloji sonuçlarım temiz çıktı Aralık ayının 16 sında regl oldum.ama bu ay 12 gün oldu regl dönemim gecikti göğüslerim de hafif bir ağrı var ve kasığımda ara ara batmalar var test yapmadım tahlil de vermedim.ümitlenmek istemiyorum.cok zor günler geçirdim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum başında böyle bir durum geçiren var mı hamileliğini bu şekilde öğrenen varmı.Rabbim sağ salim hayırlı evlat nasip etsin gerçek anne Baba olacaklara.
İnşallah bakalım tatlım bu hafta içi yapicam artık test var yada Yok hayırlısıCanım test yaparsan bu gecikmeyle kesin çıkar inşallah vardır
İnşallah gülüm rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım test yaparsan bu gecikmeyle kesin çıkar inşallah vardır