Kanama başlamaması normal miKimyasal gebelik yaşıyorsunuz geçmiş olsun
Yarın yeniden çağırdılar kan vercem bakacaklar inşallah laboratuvar hatasıdır lütfen dua etNormal, sıfırlanınca başlamıştı benim de
Ben çok zor gebelik elde ettim 1,5 yıl sonunda ve hsg sonrasında hem pcos hemde diyabet hastasıyım 2 kere 2 ay arayla kimyasal olması çok yıktı beni yarın 5. Haftamıza girecektik ümidim kalmadı nedense bilmiyorum tek duam inşallah bebeğim benimledirTabii ki ederim ama aksi çıkarsa üzülme lütfen ben de 2 kez kimyasal geçirdim şuan sağlıklı bir gebeliğim var. Her kadın yaşıyor gibi düşün. Dilerim seninledir bebiş
Merhaba bende hem diyabet hem pcos hastasıyımBen çok zor gebelik elde ettim 1,5 yıl sonunda ve hsg sonrasında hem pcos hemde diyabet hastasıyım 2 kere 2 ay arayla kimyasal olması çok yıktı beni yarın 5. Haftamıza girecektik ümidim kalmadı nedense bilmiyorum tek duam inşallah bebeğim benimledir
7.3 tü 2-3 ay önce.. çok geçmiş olsun benimde tekrarlayan düşüklerim oluyor ya diyabetten ya da prostat ablam veremedimMerhaba bende hem diyabet hem pcos hastasıyımbir gebeliğim oldu oda 8. Haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum bakalım
Sizin hba1c kaçtı bu değer çok önemli hamileliktr
7.3 tü 2-3 ay önce.. çok geçmiş olsun benimde tekrarlayan düşüklerim oluyor ya diyabetten ya da pcostan anlam veremedim (üstte yanlış yazmışım )Merhaba bende hem diyabet hem pcos hastasıyımbir gebeliğim oldu oda 8. Haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum bakalım
Sizin hba1c kaçtı bu değer çok önemli hamileliktr
Allah yardımcımız olsun iki düşük arası kaç ay bana doktor korun 3 ay dedi ama sabırlı olmakta zor aynı şeyleri tekrar yaşarım korkusu da var7.3 tü 2-3 ay önce.. çok geçmiş olsun benimde tekrarlayan düşüklerim oluyor ya diyabetten ya da pcostan anlam veremedim (üstte yanlış yazmışım )
3 aylık ara olduAllah yardımcımız olsun iki düşük arası kaç ay bana doktor korun 3 ay dedi ama sabırlı olmakta zor aynı şeyleri tekrar yaşarım korkusu da var
Offf Allah yardımcımız olsun3 aylık ara oldu
Amin canım inşallah bizimde sağlıklı çocuklarımız olurOfff Allah yardımcımız olsun