Kızlar acil çok acil bakar mısınız

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.114
317
26
21 elimde kan verdiğimde kan verdiğim yer kadın doğum polk olarak görünüyor bugün yine kadın doğumda verdim ama endokrinde vermiş gibi göründüm ve değerim artmamış düşmüş bu normal mı hastane hatası olabilir mi ? Kafam çok karışık..

Eklentiler

• IMG_0772.png
    77,9 KB · Görüntüleme: 18
Tabii ki ederim ama aksi çıkarsa üzülme lütfen ben de 2 kez kimyasal geçirdim şuan sağlıklı bir gebeliğim var. Her kadın yaşıyor gibi düşün. Dilerim seninledir bebiş

Tabii ki ederim ama aksi çıkarsa üzülme lütfen ben de 2 kez kimyasal geçirdim şuan sağlıklı bir gebeliğim var. Her kadın yaşıyor gibi düşün. Dilerim seninledir bebiş
Ben çok zor gebelik elde ettim 1,5 yıl sonunda ve hsg sonrasında hem pcos hemde diyabet hastasıyım 2 kere 2 ay arayla kimyasal olması çok yıktı beni yarın 5. Haftamıza girecektik ümidim kalmadı nedense bilmiyorum tek duam inşallah bebeğim benimledir

Merhaba bende hem diyabet hem pcos hastasıyım bir gebeliğim oldu oda 8. Haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum bakalım
Sizin hba1c kaçtı bu değer çok önemli hamileliktr

Merhaba bende hem diyabet hem pcos hastasıyım bir gebeliğim oldu oda 8. Haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum bakalım
7.3 tü 2-3 ay önce.. çok geçmiş olsun benimde tekrarlayan düşüklerim oluyor ya diyabetten ya da prostat ablam veremedim

7.3 tü 2-3 ay önce.. çok geçmiş olsun benimde tekrarlayan düşüklerim oluyor ya diyabetten ya da pcostan anlam veremedim (üstte yanlış yazmışım )

7.3 tü 2-3 ay önce.. çok geçmiş olsun benimde tekrarlayan düşüklerim oluyor ya diyabetten ya da pcostan anlam veremedim (üstte yanlış yazmışım )
Allah yardımcımız olsun iki düşük arası kaç ay bana doktor korun 3 ay dedi ama sabırlı olmakta zor aynı şeyleri tekrar yaşarım korkusu da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…