Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar Acil Cevap

handanww

Annesinin tek aşkı
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
500
308
kızlar bugün kuaför gidicem saçımı açtırıp boyatıcam saçlarım fazla uzun degil omuz hizasında dalgalı . Sizce ne kadara boyar?

Canım bulunduğun yere ve gideceğin kuaföre bağlı ama genelde 50 -80 arası bişey olur diye tahmin ediyorum
Yakın zamanda belindeki saçları 120 ye boyatmıştı arkadaşım

Canım bulunduğun yere ve gideceğin kuaföre bağlı ama genelde 50 -80 arası bişey olur diye tahmin ediyorum
Yakın zamanda belindeki saçları 120 ye boyatmıştı arkadaşım
antalyadayım aslında sürekli gittigim yer ama yine hazırlıklı gitmek istiyorum sonra boyatıpda şok geçirmek istemiyorum

kızlar bugün kuaför gidicem saçımı açtırıp boyatıcam saçlarım fazla uzun degil omuz hizasında dalgalı . Sizce ne kadara boyar?
kuafor okadr uzunluga bakmıyor bence 100 tlde fazla tutarbence harta daha lası boyamaa acma vs

[QUOden emilim , post: 39er: 646529"]olur yapan çok var ben denemedim ama burada okumuştum.. yalnız biraz riskli tabiki açıcı saçı yıpratan birşey doğru kullanılmazsa baya kötü sonuçlar doğurabiliyor.. [/QUOTE]
Sen denemişsin ayrıntılı anlatırmosın

[QUOden emilim , post: 39er: 646529"]olur yapan çok var ben denemedim ama burada okumuştum.. yalnız biraz riskli tabiki açıcı saçı yıpratan birşey doğru kullanılmazsa baya kötü sonuçlar doğurabiliyor..
Sen denemişsin ayrıntılı anlatırmosın[/QUOTE]

yok ben denemedim dedim.. malesef..

yok ben denemedim dedim.. malesef..
ayy pardon ya denedin anladım
off neyse bakalım ben bir kaç gün sonra gidicem kuaföre inşallah güzel bir sonuç alırım[/QUOTE]

önemli değil.. =)

umarım istediğin gibi olur.. saçlarla başımız dertte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…