antalyadayım aslında sürekli gittigim yer ama yine hazırlıklı gitmek istiyorum sonra boyatıpda şok geçirmek istemiyorumCanım bulunduğun yere ve gideceğin kuaföre bağlı ama genelde 50 -80 arası bişey olur diye tahmin ediyorum
Yakın zamanda belindeki saçları 120 ye boyatmıştı arkadaşım
kuafor okadr uzunluga bakmıyor bence 100 tlde fazla tutarbence harta daha lası boyamaa acma vskızlar bugün kuaför gidicem saçımı açtırıp boyatıcam saçlarım fazla uzun degil omuz hizasında dalgalı . Sizce ne kadara boyar?
antalyadayım aslında sürekli gittigim yer ama yine hazırlıklı gitmek istiyorum sonra boyatıpda şok geçirmek istemiyorum
iyi fikir aslındaTelefonla arayıp kim olduğunu söylemeden bi fiyat almaya çalış üç aşağı beş yukarı bişey söylerler
100 tl offkuafor okadr uzunluga bakmıyor bence 100 tlde fazla tutarbence harta daha lası boyamaa acma vs
100 tl off
Evde yapsam olmaz mı yakiddt: 39830533 .!.:aynen çok istiyorlar yaa.. açtırma var ya o direkt uçuruyor fiyatı.. normal komple boyama 50tl falan en fazla..
Evde yapsam olmaz mı ya
Sen denemişsin ayrıntılı anlatırmosın[/QUOTE][QUOden emilim , post: 39er: 646529"]olur yapan çok var ben denemedim ama burada okumuştum.. yalnız biraz riskli tabiki açıcı saçı yıpratan birşey doğru kullanılmazsa baya kötü sonuçlar doğurabiliyor..
Sen denemişsin ayrıntılı anlatırmosın
ayy pardon ya denedin anladımyok ben denemedim dedim.. malesef..