Kızlar acil cevap verin 4 haftalik hamileyim kasik agrilarim cok oluyor

burda88960ttyuuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2021
21
9
1
35
Merhaba kizlar benim 4 gun adet gunum gecikti test yaptim 2 tane 2side pozitif fakat cok kasik agrilarim oluyor surekli regl olucakmisim gibi bu normalmi?Doktor randevum sali gunune ama ozamana kadar korku basladi size sorayim dedim.Birde doktor bna hamilelik oncesi folibiol folik asit baslatmisti..Hamile kaldgm icin hala devam etmelimiyim sizce

Tesekkur ederim cewabiniz icin 4haftalik dememin sebebi doktordan randevu almak icin aradik.bi onceki adet gunumu sordu 4haftalik gebesiniz diyen doktorum oldu sali gununede randevu verdi.Bn almanyada yasiyorum burda oyle oluyr..

Tesekkur ederim cewabiniz icin 4haftalik dememin sebebi doktordan randevu almak icin aradik.bi onceki adet gunumu sordu 4haftalik gebesiniz diyen doktorum oldu sali gununede randevu verdi.Bn almanyada yasiyorum burda oyle oluyr..

evet benimde 2-3 hafta adet olacakmışım gibi ağrı olmuştu.
rahim kalınlaşıyor o yüzden
aile hekimim bana da folibol yazmıştı, kadın doğum doktorum folibol u önermiyorum kullanmayın demişti
başka folik asit verdi

evet benimde 2-3 hafta adet olacakmışım gibi ağrı olmuştu.
rahim kalınlaşıyor o yüzden
aile hekimim bana da folibol yazmıştı, kadın doğum doktorum folibol u önermiyorum kullanmayın demişti
başka folik asit verdi
Cok tesekkur ederim verdiginiz cevap icin sag salim bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin Allah ins❤🤲

Merhaba kizlar benim 4 gun adet gunum gecikti test yaptim 2 tane 2side pozitif fakat cok kasik agrilarim oluyor surekli regl olucakmisim gibi bu normalmi?Doktor randevum sali gunune ama ozamana kadar korku basladi size sorayim dedim.Birde doktor bna hamilelik oncesi folibiol folik asit baslatmisti..Hamile kaldgm icin hala devam etmelimiyim sizce
Herkesin bünyesi farklı ama çok şiddetlendi ve lekenlenme vs. olursa hiç beklemeyin ben burda o normal bu normal diyenler yüzünden 8 haftalıkken kalbi duran bebeğimi 12. Haftamda da öğrendim kasık ağrısı oluyordu ve şiddetli bel ağrısı ama hep araştırdım normal denince oh diyordum ve tüp bebekle olmuştu. O yüzden ters giden bişey olunca içine o hissiyat geliyor zaten inşallah bir şey olmaz.

kasık ağrısı normal diye biliyorum canım

Herkesin bünyesi farklı ama çok şiddetlendi ve lekenlenme vs. olursa hiç beklemeyin ben burda o normal bu normal diyenler yüzünden 8 haftalıkken kalbi duran bebeğimi 12. Haftamda da öğrendim kasık ağrısı oluyordu ve şiddetli bel ağrısı ama hep araştırdım normal denince oh diyordum ve tüp bebekle olmuştu. O yüzden ters giden bişey olunca içine o hissiyat geliyor zaten inşallah bir şey olmaz.
Canim cok üzüldüm😔😔tesekkur ederim verdigin bilgiler icin..

Canim cok üzüldüm😔😔tesekkur ederim verdigin bilgiler icin..
Çok saol canım. Rica ederim felaket tellallığı yapmak istemem ama burda herkes doktor olmuş o yüzden hamileyken de buraya çok takılıp beynini meşgul etme kötüyü çağırma ve şunu da unutma ne kadar dikkat edersen et yiycek ekmeği yoksa bir şekilde kaybediyosun ben ne kadar dikkat ettim yemek dahi yapmadım ama kısmette olmayınca olmuyor. Dua et Allah'tan hayırlısını sağlıklısını iste inşallah hakkında hayırlısı olur canım

İlk başlarda yerleşme ağrıları oluyor normal olarak bende de çok oldu ama bence ihmal etmeyin buradan alacağınız bir cevap pek yararlı olmaz. Umarım siz de bebeğiniz de iyisinizdir:)

Hayırlı olsun bebeğiniz. Folik asit 4 aya kadar kullanıyor zaten dr gidene kadar devam edin. Ayrıca benm de çok ağrılarım oluyordu hatta bebeğim 4 aya kadar ara ara oldu. Doktorm da şaşırıyordu ağrın olmaması lazım diye. Ama sağlıkla doğdu çok şükür. İçinizi ferah tutun rahat olun. 9 ay stresle geçmez

Ay ben onu kullandım doktor onu verdi neden ki kullanılmamalı?
Folbiolün mg en yüksek olan folik asit .Folbiolü devlet karşıladığı için doktorlar kafadan veriyor.Bu ilacın çok mg olması ileride otizme yol açabiliyor bebekte benim kendi doktorumda vermedi eczacımızda doktor yazsa bile vermezdim dedi .

İlk başlarda yerleşme ağrıları oluyor normal olarak bende de çok oldu ama bence ihmal etmeyin buradan alacağınız bir cevap pek yararlı olmaz. Umarım siz de bebeğiniz de iyisinizdir:)
Cok tesekkur ederim simdilik iyiyiz cok sukur ama kasik agrilarim devam ediyor sali gunu doktor randevum bekliyorum bakalm🤲

Back
X