Kızlar acil cevap verebilir misiniz ?

EBRU027

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
186
65
29
Selamın aleyküm umarım burda bana yardımcı olabilecek birileri vardır kızlar adetim 4 gün gecikti normalde düzenlidir adetim. Bir gün kala merakıma yenilip test yapmıştım çok çok silik olsa da ikinci çizgi vardı sonra 9 ağustosta tekrar yaptığımda tek çizgiydi dedim ben yanıldım bugün tekrar yaptım yine tek çizgiydi 😞 ama hala adet olmadım migdem bulanıyor gereksiz bir halsizlik var ara ara kasıklarımda batma tarzı bir ağrı oluyor ama bir kaç dk sonra geçiyor küçük bir ilçede yaşıyorum sabah kan vermek için gittim sağlık ocağındaki kan alan görevli izne çıkmış bakmadılar bile böyle birşey yaşayıp kanda hamile olduğunu öğrenen var mı acaba neolur yardım edin 😢

Bunu biz bilemeyiz, öyle de olabilir negatif de. Herkesin gebelik öyküsü başka.. Umarım gebesinizdir.🙏🏼
Teşekkür ederim inşallah 🤲Normalde adet olmayı bekliyordum çünkü tüp bebek tedavisine başlıycaktım bütün herşey hazırdı kullanılacak iğneler vs hepsini almıştım bunun üzerine adet olmayınca hem şaşkınım hemde fazlasıyla kaptırdım kendimi 😞

Kan testi verin. Pozitif değer çıkarsa 2 gün sonra tekrarlayıp 2 kat artışı gözlemleyin.
İnşallah sağlıkla nasip olur🙏🏼

Teşekkür ederim inşallah 🤲Normalde adet olmayı bekliyordum çünkü tüp bebek tedavisine başlıycaktım bütün herşey hazırdı kullanılacak iğneler vs hepsini almıştım bunun üzerine adet olmayınca hem şaşkınım hemde fazlasıyla kaptırdım kendimi 😞
Benimde tedaviye başlarken gecikmişti. Sanırım heyecan da etkiliyor, beklediğimiz için gelmiyor. Umarım gebelik vardır da tedaviye gerek kalmaz.🙏🏼

X