kızlar acil cevap lütfen

sari_seker_38

cano
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
157
0
116
40
Kayseri
benim 4 yasında bir oğlum var.esimle 2.bebegi düsündük ben kasımda hamile kaldım.fakat 7+4 ken bebegim karnımda öldü.subatta kürtaj oldum.simdi yeniden bebek istiyoruz 5 ay gecmesine ragmaen ben hala hamile kalamadım.yumurtlama günü herseyimi kontrol ediyorum esimle düzenli olarak ilişkiyede giriyoruz fakat bende tık yok.hamile kalamıycam diye cok korkuyorum.aranızda acaba benim gibi olan veya benim gibi düsünenleriniz varmı lütfen cevap:18:

Canım şubatta kurtaj oldugunu yazmışsın....daha 5 ay olmamış.3 ay olmuş sonucta bir gebelik yaşamışsın yani doğurgansın elbette olur ama önce hormonların kendine gelsin..benim 6 aylık bebegim 23 nisanda suni sancı ile alındı..dr. bana en 6 ay verdi..sende stres yapma üzülme oda etkiliyor hamile kalmanı...hayırlısı ise en kısa zaman da bize hamile oldugunu yazarsın inş.

cok saol cevap verdiğin için haklısın sinir streste etkiliyor insanı.sanada cok gecmiş olsun.dr bana 1 bucuk ay sonra tekrar hamile kalabilirsin diyor.işte insan bebgini kaybedince tekrar hamile kalayım hemen diyor.gebe kalmak için insanın psikolojiside önemli bidaha olmaz diye korkuyorum işte.senin bebegin neden alındı canım

Benim kızım karnımda ölmüş.kan pıhtışalması dedi dr..sen araştırdınmı? neden olmuş senin ve sana hamile kalmadan önce folikasit vermedimi..?

cok gecmiş olsun.dr bana folik asit vermedi.patolojim temiz cıktı.hiçbir problem yok diyorlra.kan pıhtılasmasını nasıl bildiler sende

Canım, benimde kafam orda karışık işte...patoloji sonucuna bakarak kendi dr. bebek anne karnında tutunamamışta olabilir yada kan pıhtılaşması dedi..artı bana hap veya herhangi birşey önermedi..ben sonuclarımı alarak başka dr. gittim o dr sonuclara bakıp bana hemen kan pıhtılaşması dedi...ve bana coraspin verdi iç dedi hamile kalıncada hergün igne olcakmışım...
ben niğde de yaşıyorum acaba başka yerlere de mi sonucları göstersem bilemedim... aslen izmirliyim ailemin yanına gidince oraya göstercem..

cok gecmiş olsun.dr bana folik asit vermedi.patolojim temiz cıktı.hiçbir problem yok diyorlra.kan pıhtılasmasını nasıl bildiler sende

kuzum bu arada folikasit her hamile kalmak isyen bayanlara 2 .3 ay önceden veriliyor.bu kan pıhtılaşması veya herhangi birşey için degil...netten bak hamile kalmadan önce ve hamile kalınca 2 ay boyunca içiyorsun....folikasit yaz nette bak faydalarına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…