- 28 Şubat 2011
- 257
- 91
- Konu Sahibi derineylul
Dr um bugun 4 lu test icin cagirdi beni ama ben ayrintili ultrasonu baska bi yere yaptiracaktim. Ikisi ayni sey mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 li iyi cikti ama 4 lu de istiyor canim.aynı değil diye biliyorum..ben sadece 2li test oldum ondan sonuçlarım güzel çıkınca 3lü ve 4lü teste gerek yok demişti doktorum.ayrıntılı ultrason 20-23 haftalarda çekiliyor zaten..2li test yaptırdınız mı sonuçlar ne çıktıki 4lü test yaptırıyor
Dr um bugun 4 lu test icin cagirdi beni ama ben ayrintili ultrasonu baska bi yere yaptiracaktim. Ikisi ayni sey mi acaba?
Yani4 lu de sadece kan mi verecegim. 150 lira ucret istiyor.Aynı değil canım. Tarama testleri normal ultrason cihazında da yapılabilir.
Yani4 lu de sadece kan mi verecegim. 150 lira ucret istiyor.
bende anlamadim para tuzagimidir nedir 2li test normal ciktiysa neden 4lu test istiyorki acaba..bilemedim doktorunuza guveniyorsaniz yaptirin bisey diyemedim..
Doktor ultrason cihazı ile ölçüm yapıcak ve kan alınacak. İkisinin değerlendirmesi yapılıp sonuç çıkıcak canım.
Bu ikili test değil mi? 4 lude 4 tane farklı test yapması gerekmiyor mu? 3 lu ve 4 lu testler çok kafamı karıştırdı benim.
2li test en iyi sonucu veren test diye biliyorum. 3lu ve 4 lu testten sonra çıkmış diye biliyorum. Doktora niye yapmıyoruz dediğim de bu şekilde açıklamıştı.
Ben 2 li test ve 20. Haftada ayrıntılı ultrason yaptırdım onun dışında birşey istemedi. Ben de merak ediyorum.
Yarin yaptiracagim canim. Ultrasona da baktilar degil mi 4 lu testte? Tesekkur ederim cevabin icin bu arada.Yaptır canım. Benim doktorum aile dostumuz o bile istedi.2 li testte down sendromuna bakılıyor. 4 lü de ise down ile bazı anomalilere bakılıyor.netren arastır istersen
Evet 2 li test sonradan çıktı. Doktorun neden gerek görmedi bilmiyorum canım. Benim doktorum ikisini de yaptı. Bundan önceki hamileligimde de ikisini yaptırmıştım ve 4 lu testte spina bfida riski çıkmıştı ondan sonra ayrıntılı ultrasona girdim. Ama sen ayrıntılı ultrasona girmişsin sıkıntı olmaz herhalde
Yarin yaptiracagim canim. Ultrasona da baktilar degil mi 4 lu testte? Tesekkur ederim cevabin icin bu arada.
Ben 23. Haftaya geldim. 4lu test kaçıncı haftada yapılıyor?