Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese gorunebilir daha cok erken galiba hayırlı olsun3 gündür adetim gecikiyor eğer gebelik varsa ultrasonda çıkar mı
Merhabalar Beta hcg testi yaptırmalısın, Mucizeniz gerçek olsun3 gündür adetim gecikiyor eğer gebelik varsa ultrasonda çıkar mı
çıkmaz. değeriniz 1500-2000 üzerinde en erken ultrasonda belli olur. gidip kan verin önce. bu marka test sürekli silik çizgi çıkarıyor zaten güvenilir değil çok
Çok teşekkür ederimKese gorunebilir daha cok erken galiba hayırlı olsun
Ultrason da 6-7. Haftalarda gözüküyor genelde kanda beta HCG baktırın3 gündür adetim gecikiyor eğer gebelik varsa ultrasonda çıkar mı
Gebelik varmıdır sizceUltrason da 6-7. Haftalarda gözüküyor genelde kanda beta HCG baktırın
Ben silik çizgi görünce kan testi verdim, kesinleştirmenin tek yolu kan vermek acile gidin kan verin isterseniz yarım saate çıkıyor sonuçlar zaten, inşallah isteğiniz gibi olur her şey hayırlısıylaGebelik varmıdır sizce
Gebelik var gibi duruyor , ultrasonda görünmez şu an. En az 5-6 haftalık olması gerekiyor ultrason için sizin ki 4 haftalık muhtemelen şu an3 gündür adetim gecikiyor eğer gebelik varsa ultrasonda çıkar mı
İnşallah canım benim inşallah çok teşekkür ederimBen silik çizgi görünce kan testi verdim, kesinleştirmenin tek yolu kan vermek acile gidin kan verin isterseniz yarım saate çıkıyor sonuçlar zaten, inşallah isteğiniz gibi olur her şey hayırlısıyla![]()
Sonucunu paylaşırsınİnşallah canım benim inşallah çok teşekkür ederim![]()
![]()
Tabiki Rabbim isteyen herkese Salih evlatlar nasip etsinnnSonucunu paylaşırsıngüzel haberlerini duyarız umarım
Amin inşallahTabiki Rabbim isteyen herkese Salih evlatlar nasip etsinnn![]()
Sizin sonucunuz neydi peki silik çizgi çıkmış benim gibiBen silik çizgi görünce kan testi verdim, kesinleştirmenin tek yolu kan vermek acile gidin kan verin isterseniz yarım saate çıkıyor sonuçlar zaten, inşallah isteğiniz gibi olur her şey hayırlısıyla![]()
Hadi yaaaa inşallahGebelik var gibi duruyor , ultrasonda görünmez şu an. En az 5-6 haftalık olması gerekiyor ultrason için sizin ki 4 haftalık muhtemelen şu an
Beta hcg baktırın3 gündür adetim gecikiyor eğer gebelik varsa ultrasonda çıkar mı