• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ACİL CEVABINIZA İHTİYACIM VAR TEST SONUCUM NEYİ GOSTERİYOR

dicle1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
73
Puanlar
13
3 gündür adetim gecikiyor eğer gebelik varsa ultrasonda çıkar mı

Eklentiler

• IMG_20240517_111758.jpg
    IMG_20240517_111758.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 50
çıkmaz. değeriniz 1500-2000 üzerinde en erken ultrasonda belli olur. gidip kan verin önce. bu marka test sürekli silik çizgi çıkarıyor zaten güvenilir değil çok

Çizgi silik daha. Ultrasonda kese falan gözükmez henüz. Kanda beta hcg baktırıp 2 günde bir yükselişi takip edebilirsiniz.

Gebelik varmıdır sizce
Ben silik çizgi görünce kan testi verdim, kesinleştirmenin tek yolu kan vermek acile gidin kan verin isterseniz yarım saate çıkıyor sonuçlar zaten, inşallah isteğiniz gibi olur her şey hayırlısıyla 🫶

3 gündür adetim gecikiyor eğer gebelik varsa ultrasonda çıkar mı
Gebelik var gibi duruyor , ultrasonda görünmez şu an. En az 5-6 haftalık olması gerekiyor ultrason için sizin ki 4 haftalık muhtemelen şu an

Ben silik çizgi görünce kan testi verdim, kesinleştirmenin tek yolu kan vermek acile gidin kan verin isterseniz yarım saate çıkıyor sonuçlar zaten, inşallah isteğiniz gibi olur her şey hayırlısıyla 🫶
İnşallah canım benim inşallah çok teşekkür ederim 🥰 ♥️

Sizin sonucunuz neydi peki silik çizgi çıkmış benim gibi

Back