kızlar acil bi bakın

gurbet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
5.854
4.337
248
slm kızlar 1 aydır cyclo p. adet düzenleyici kullanıyorum fakat 7 gun arada adet olmam gerekırken adet olamadım 2.kutuya baslamalımıyım adetımı beklemelımıyım bılgısı olanlar yardım etsın lütfen

Bnce iki gun falan bekle oyle basla ikinci kutuya bnm yakininda kullnmisti adet duzenleyici ama hangisini kullansigini bilmiyorum hap bittiktem bi kacgun sonra olmustu

sagol cnm benım hap biteli 7 gun oldu ama hala adet olamadım sadece kahverengı leke geldı

ama en fazla 3. Gün muhakkak adet görmen gerekiyor ilk dfa mı kullaniyorsun ??

ama en fazla 3. Gün muhakkak adet görmen gerekiyor ilk dfa mı kullaniyorsun ??
evet cnm ılk defa kullanıyorum gecen ay 7sinde olmustum ama ilaç bitince adet olmam gerekıyormus olmadım normal adet tarıhımı 1 gun geçtı ilaç biiteli 8 gun oluyo

evet cnm ılk defa kullanıyorum gecen ay 7sinde olmustum ama ilaç bitince adet olmam gerekıyormus olmadım normal adet tarıhımı 1 gun geçtı ilaç biiteli 8 gun oluyo
8 gün az degıl 1-2 gün bekle istersen adet göremesen bi doktora gorünürsün ihmal etme cnm.

8 gün az degıl 1-2 gün bekle istersen adet göremesen bi doktora gorünürsün ihmal etme cnm.
ilk defa kullandımya cnm sımdıde gögüs agrım ve kasık agrım var beklıyorum cunku gecen aykı adetım 7 sındeydı ılac etkı etmedı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…