• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bi bakin

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Gecen konu acmistim bi arkadasim hakkimda bilişim suclarinda hakkimda suç duyurusunda bulunmuş.
Arkadasimla uzlaştık ve şikayetini geri cekicegini söyledi avukatina vekalet verdi.
E-devlete girdim hakkimda acilmis davalara baktim hicbir dava acilmadigi yaziyor.
Kizlar bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Kesin net bi şekilde davanin acilip acilmadigini nerden ogrenebilirim.İnternette gerekli kalemlere gidip bilgi almak gerektigi yaziyor.
Acilmis olsa e-devlete hemen duşmez miydi?
Kesin nerden ogrenebilirim bunu kizlar bana yardimci olun lutfen

Suç duyurusunda bulunma gerekçesi neydi?

Savcılığa yapılan başvurular e devlette görünmüyormuş, avukat arkadaşım söylemişti. Gidip de sormaniz gerekli.

Savcılığa yapılan başvurular e devlette görünmüyormuş, avukat arkadaşım söylemişti. Gidip de sormaniz gerekli.
Peki tesekkurler.Ben ogrenciyim ailemden farklı şehirde yasiyorum adresim yasadigim yerde kayitli adresimi okuduğum yere alsam buradan savciliktan ogrenebilir miyim?

Gecen konu acmistim bi arkadasim hakkimda bilişim suclarinda hakkimda suç duyurusunda bulunmuş.
Arkadasimla uzlaştık ve şikayetini geri cekicegini söyledi avukatina vekalet verdi.
E-devlete girdim hakkimda acilmis davalara baktim hicbir dava acilmadigi yaziyor.
Kizlar bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Kesin net bi şekilde davanin acilip acilmadigini nerden ogrenebilirim.İnternette gerekli kalemlere gidip bilgi almak gerektigi yaziyor.
Acilmis olsa e-devlete hemen duşmez miydi?
Kesin nerden ogrenebilirim bunu kizlar bana yardimci olun lutfen
Anında dava açılmıyor ki önce bilişim suçları sizi ifadeye çağrırı yada savcı çağırır eğer savcı uygun görürse dava açılır eğer açılmasına gerek görmezse açmaz.Süre uzunda olabilir 6 ayıda bulur 1 seneyide bulabilir.Ben böyle biliyorum.

Son düzenleme:
Peki tesekkurler.Ben ogrenciyim ailemden farklı şehirde yasiyorum adresim yasadigim yerde kayitli adresimi okuduğum yere alsam buradan savciliktan ogrenebilir miyim?
Adresle alakası var mı bilmiyorum. Şikayetçi olan kişinin başvurduğu adliyeden öğrenilebilir sanırım.

Adliyeye gidip uyaptan baktıracaksınız. En kesini budır.

Back
X