Kızlar acil bakınnn

Seda070809

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
9
1
1
21
Daha doktora gitmedim çocuk işlemlerine başlıcaz kızlar ama hafif hormon bozukluğum var 3 4 kilo verdim 80 kiloyum gebe kalmaya engel bi durum var mı

Daha doktora gitmedim çocuk işlemlerine başlıcaz kızlar ama hafif hormon bozukluğum var 3 4 kilo verdim 80 kiloyum gebe kalmaya engel bi durum var mı
Yani hormon bozukluğu ile ilgili bişey diyemem ama kilo çok değişken bir olay arkadaşım benden zayıf pcoslu kilo vermek zorunda hamile kalmak için ama ben hamile kaldığımda 90 kiloydum mesela ve sırf bir kerelik birliktelikle olmuştum kişiden kişiye çok değişiyor kısaca

100 kiloyla hamile kalanlar da var ama bilmiyorum çok korkuyorum hamile kalamam diye

100 kiloyla hamile kalanlar da var ama bilmiyorum çok korkuyorum hamile kalamam diye
Bence rahat olun bu kadar takmayın ne kadar rahat olursanız herşey inanın o zaman çok daha kolay ilerliyor kendinizi sürekli rahatlatın hayatın normal akışını yaşayın unutun bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…