• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakın

2121irm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2024
28
4
1
21
IMG_7608.jpeg
kızlar testlerim böyle 30 Aralık kan verdim negatif 2 farklı marka testte silik kırmızı görüyor musunuz kamerada net değil ama reglm çok düzensiz zaten ama bugüne kadar hiç silik dahi görmemiştim şimdi böyle olunca kan verdim negatifti sizce nedir bu ❤️🙏

Eklentiler

• IMG_7606.jpeg
    IMG_7606.jpeg
    135,5 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_7605.jpeg
    IMG_7605.jpeg
    194,2 KB · Görüntüleme: 6
İkisi de böyle farklı marka silik kırmızı görüyor musunuz ama 30 aralıkta kan negatif çıktı testten sonra hemen verdim sizce neden

Benim de çubuk testte negatif kan testinde pozitif çıkmışti canım en sağlıksi birkaç gün sonra tekrardan kan testi ver ama gebelik öncelik kana geçer sonrası idrara kan testine göre negatif ama dediğim gibi Bir kaç gün sonra tekrar ver

Benim de çubuk testte negatif kan testinde pozitif çıkmışti canım en sağlıksi birkaç gün sonra tekrardan kan testi ver ama gebelik öncelik kana geçer sonrası idrara kan testine göre negatif ama dediğim gibi Bir kaç gün sonra tekrar ver
Bilmiyorum ilk defa böylr çizgi gördüm daha önce testlerimde hiç yoktu silik dahi yoktu bunda hemen 2 dakika sürmedi ikisi farklı marka silik pembe ama kan negatif peki geç döllenme nedir biliyor musun

Bilmiyorum ilk defa böylr çizgi gördüm daha önce testlerimde hiç yoktu silik dahi yoktu bunda hemen 2 dakika sürmedi ikisi farklı marka silik pembe ama kan negatif peki geç döllenme nedir biliyor musun
Benimki geç döllenme kaç tane test yaptım hep negatifti iki gün sonra kan verdim öyle çıkmıştı

Back