- 1 Aralık 2023
- 40
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi birbuketcik06
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman yumurtladığınızı bilemezsiniz, belki ilişkiden 3 gün sonra yumurtlama gerçekleşti, içinizde kalan sperm dölledi, yumurtlamadan sonra aşağı yukarı 10-12 günde anca geçiyor idraratest negatif çıktı o yüzden tekrar yapayım dimi adetim gecikirse cevap için saolun :)
Çok saolun cvp içinNe zaman yumurtladığınızı bilemezsiniz, belki ilişkiden 3 gün sonra yumurtlama gerçekleşti, içinizde kalan sperm dölledi, yumurtlamadan sonra aşağı yukarı 10-12 günde anca geçiyor idrara
Testin bozuk olabileceğinden şüphelendim çünkü c kısmı negatif olan kısım silik görünüyor pozitif olan kısım boyalı kırmızı görünüyor anlamadım bende bozuk olabilir testin arkasında eğer o kısmı kırmızı olursa test geçersizdir yazıyor
Kızlar ayın 24 ünde birlikte olduk içime boşaldı 5 dk sorna kalktım idrarımı yaptım adetime 3 gün var ayın 3 de oluyorum testler bu şekilde çıktı birlikte olduktan 8. Günümde test yaptım sizce tekrar ne zaman yapmalıyım testi kuşkulandım idrarımı yapmamla hamile olasılığımın alakası varmi bilenler lütfen cevaplayın lütfennn kasıklarım batıyor bıçak sokuyor sanki biri gibi oluyor bi 15 dk uzanıyorum geçiyor
Kızlar ayın 24 ünde birlikte olduk içime boşaldı 5 dk sorna kalktım idrarımı yaptım adetime 3 gün var ayın 3 de oluyorum testler bu şekilde çıktı birlikte olduktan 8. Günümde test yaptım sizce tekrar ne zaman yapmalıyım testi kuşkulandım idrarımı yapmamla hamile olasılığımın alakası varmi bilenler lütfen cevaplayın lütfennn kasıklarım batıyor bıçak sokuyor sanki biri gibi oluyor bi 15 dk uzanıyorum geçiyor
İnşallahErken test yapmissiniz. Korunmasiz her iliski gebelikle sonuclanabilir.