Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünde yaptım varla yok arası gibiydi, bunu da az önce yaptımKaç tane yaptın test, bazı markalar yalancı veriyormuş ama bunda var yani hayırlısı olur inşallah
Benimde adetim tam 1 hafta gecikti akıntı ve kasık ağrısı var adet gecikmesinin ikinci günü iki damla kahverengi kan oldu iç çamaşarım sonra olmadı test yaptım iki kere akşam üzeri ikisede negatifAdetim 8 aralıktı ama geçikme yaşadım. nerdeyse 1 hafta oldu test yapıyorum hemen bu şekilde silik cıkıyor ?
Yeni mı yaptiniz testi yoksa gecikmeden bir iki gün sonra mı, yeni yapmadiysaniz sabah ilk idrarla tekrar deneyebilirsiniz regli 4 5 gun gecikincede yukarıda ki gibi silik çıkıyorBenimde adetim tam 1 hafta gecikti akıntı ve kasık ağrısı var adet gecikmesinin ikinci günü iki damla kahverengi kan oldu iç çamaşarım sonra olmadı test yaptım iki kere akşam üzeri ikisede negatif
Yeni mı yaptiniz testi yoksa gecikmeden bir iki gün sonra mı, yeni yapmadiysaniz sabah ilk idrarla tekrar deneyebilirsiniz regli 4 5 gun gecikincede yukarıda ki gibi silik çıkıyor
Hayırlısı olur inşallah sizin için rabbim gönlünüzden geçeni omrunuze nasip etsinGecikmenin 3. Günü yaptım negatif az önce yine yaptım negatif