Kizlar acil bakın anlamiyorum beta çıktı

ama keşke sürekli yeni konu açmak yerine hespini aynı konuda yazsaydınız

tamam test sonucu önemli değil

son adet tarihinden hesaplanır
Tamam canım saol valla hiç bilgim yok daha önce böyle bosey yasamadm oğlumda 2 gün geçti 6 bin di suan çok yeni neler yapmam lazm direk kadin doğuma gitmem lazm mi

Tamam canım saol valla hiç bilgim yok daha önce böyle bosey yasamadm oğlumda 2 gün geçti 6 bin di suan çok yeni neler yapmam lazm direk kadin doğuma gitmem lazm mi
Kadın doğum şuan hiçbir şey yapmaz , 2 günde 1 iki kat artacak mı o önemli
2 günde bir kan verip 2 katına çıkmış mı bi takip edersin 1500 lere ulaşınca dr gidebilirsin kesesi gözükür

Kadın doğum şuan hiçbir şey yapmaz , 2 günde 1 iki kat artacak mı o önemli
2 günde bir kan verip 2 katına çıkmış mı bi takip edersin 1500 lere ulaşınca dr gidebilirsin kesesi gözükür
Tamamdır peki adetime kadar beklesem hiç gitmesem strese girerim bu sefer illa 2 günde 1 test gerekiyor mu

Tamamdır peki adetime kadar beklesem hiç gitmesem strese girerim bu sefer illa 2 günde 1 test gerekiyor mu
4 günde 1 de veripte anlayabilirsin , bi doktorum bana ilk başta 4 günde bir ver diyordu artışı net görelim diye nasıl istersen

3+1 günlük sanki baya baya erken öğrenmişsin
ve sata 9 gün var diyodun sanki

benimde sat 24 ağustos daha test bile yapmadım
3 hafta 1 günlük mü oluyor canım

Ahh sorma merak işte 2 gün önce 05. Çıktı dedim adeti beklicem bugün de çıkmışken bi test alayim dedim yapında direk çıktı çok şaşırdım sonrası malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…