- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
Insallah tutunmustur ozaman bebisim :) bende korktum vebgim tutunmussa birsey olursa diyecanım ağır olmasa da ben de ishal oldum iki gebeliğimde de korkma... kabuzlıktan korktuğun için fazla ishal yapan yiyecek yediysen ondan olmuştur. bol su iç muz ye.
Ama herkesten farkli olunca tedirgin oluyorsyn herkes kabiz sis oluyir bwn ishal ve yuzum gozum coktu bu surecte neyse aonu guzel olsunda ben raziyimÇok şanslısın bence korkacak bişey yok
sağlıklı tutunduysa istersen göbek at hiçbişi olmaz... ben şuanda bekleme aşamasındayım az da olsa kanamam oldu inşallah benimledir bebişim. kalp atışını duyuncaya kadar rahat yok :) hatta doğuruncaya kdr...Insallah tutunmustur ozaman bebisim :) bende korktum vebgim tutunmussa birsey olursa diye
Sendemi tup bebek yaptirdin :) insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alirizsağlıklı tutunduysa istersen göbek at hiçbişi olmaz... ben şuanda bekleme aşamasındayım az da olsa kanamam oldu inşallah benimledir bebişim. kalp atışını duyuncaya kadar rahat yok :) hatta doğuruncaya kdr...
evet canım 2. denemede tuttu ama kaybettik şimdi yine gebelik var şükürler olsun ama kanamam oldu pazar günü kanama alanı var rahimde inşallah bebeğim benimledir. yarın kontrolüm var bekliyorum...Sendemi tup bebek yaptirdin :) insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz
Insallah bisi olmaz canim Rabbim kucagina almayi nasip eder surekli ya mubdi cek canim Allahin bu ismi dusuk icin cok faydaliymisevet canım 2. denemede tuttu ama kaybettik şimdi yine gebelik var şükürler olsun ama kanamam oldu pazar günü kanama alanı var rahimde inşallah bebeğim benimledir. yarın kontrolüm var bekliyorum...
inşallahhhh....Insallah bisi olmaz canim Rabbim kucagina almayi nasip eder surekli ya mubdi cek canim Allahin bu ismi dusuk icin cok faydaliymis
inşallah hamişsindir,gerçekten ilginç progesteron falan kabız ediyo insanı ama senin vücudun farklı cevap vermiş çok iyi olmuş.kabız olsaydın ıkınmak çok tehlikeli olurdu.yüzün gözün çökmesi zayıflamak hamişliğin habercisi olabilir.moralini yüksek tut en önemlisi.Ama herkesten farkli olunca tedirgin oluyorsyn herkes kabiz sis oluyir bwn ishal ve yuzum gozum coktu bu surecte neyse aonu guzel olsunda ben raziyim
Birde ben progestani igne olarak aliyorum :) neyse sonu guzel olsunda ben cekerim bunlari :)inşallah hamişsindir,gerçekten ilginç progesteron falan kabız ediyo insanı ama senin vücudun farklı cevap vermiş çok iyi olmuş.kabız olsaydın ıkınmak çok tehlikeli olurdu.yüzün gözün çökmesi zayıflamak hamişliğin habercisi olabilir.moralini yüksek tut en önemlisi.