• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakarmısınız

minikmavis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
73
24
3
Kızlar ovülasyon takibi ile gebe kaldım. Adet tarihine göre 7+3 günlük görünüyor. Bugün 3 farklı doktora gittim. Kese ve yolk salk var ama kalp atışı bebek yok dediler. Geç döllenme değil çünkü ovülasyon tarihimi biliyorum. Böyle olup bebeği gelişen kalp atışı duyan varmı. Bir tanesi kese bozulmaya başlamış dedi. Birde lekelenme görüyorum 1 haftadır

Kızlar ovülasyon takibi ile gebe kaldım. Adet tarihine göre 7+3 günlük görünüyor. Bugün 3 farklı doktora gittim. Kese ve yolk salk var ama kalp atışı bebek yok dediler. Geç döllenme değil çünkü ovülasyon tarihimi biliyorum. Böyle olup bebeği gelişen kalp atışı duyan varmı. Bir tanesi kese bozulmaya başlamış dedi. Birde lekelenme görüyorum 1 haftadır
Bende geç döllenme oldu, beklediğim yumurtlama tarihi ile gerçeği arasında 2 hafta varmış meğer sadece bunu söyleyebilirim. Adet tarihimi 2 hafta ileri çektiler ve hep ona göre takip edildim

Back