- 9 Mart 2022
- 24
- 3
- 27
- Konu Sahibi Seyda kader
Kızlar 6+2 haftalık hamileyim pempe akıntı şeklinde bir kanama geldi hastane ekipmanı yetersiz miş hiç bişey yapmadan yolladılsr bu ne korkmalımıyım yerleşme kanaması mı
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahiden doktorun yaptığı tek açıklama hastane ekipmanı yetersiz mi oldu?Kızlar 6+2 haftalık hamileyim pempe akıntı şeklinde bir kanama geldi hastane ekipmanı yetersiz miş hiç bişey yapmadan yolladılsr bu ne korkmalımıyım yerleşme kanaması mıEki Görüntüle 3489775
Canim bende 6+3 de kanama oldum bir hastaneye gittim sorunyok dedi hic bisey vermeden yolladi icime sinmedi unuversite hastanesine gittim kanama alani yok kese duzgun dedi ama progestan basladi hemen sonrada bir daha kanamam olmadi ama ilaclari kullandim baska doktora git bazi hastaneler ve doktorlar cok ilgisizKızlar 6+2 haftalık hamileyim pempe akıntı şeklinde bir kanama geldi hastane ekipmanı yetersiz miş hiç bişey yapmadan yolladılsr bu ne korkmalımıyım yerleşme kanaması mıEki Görüntüle 3489775
İliski sonrasimi oldu bu benim iliski sonrasi oldu ama baya kanama vardiKızlar 6+2 haftalık hamileyim pempe akıntı şeklinde bir kanama geldi hastane ekipmanı yetersiz miş hiç bişey yapmadan yolladılsr bu ne korkmalımıyım yerleşme kanaması mıEki Görüntüle 3489775
Ultrasondan flan baktı mi ?Kızlar 6+2 haftalık hamileyim pempe akıntı şeklinde bir kanama geldi hastane ekipmanı yetersiz miş hiç bişey yapmadan yolladılsr bu ne korkmalımıyım yerleşme kanaması mıEki Görüntüle 3489775
Ben korkuyorum ilişkiye girmeye 3 aydır yok ilişki nerdeyse zor duruyoruz))İliski sonrasimi oldu bu benim iliski sonrasi oldu ama baya kanama vardi
Yerleşme olabilir ama doktor demedi mi progestan başla diye ,Kızlar 6+2 haftalık hamileyim pempe akıntı şeklinde bir kanama geldi hastane ekipmanı yetersiz miş hiç bişey yapmadan yolladılsr bu ne korkmalımıyım yerleşme kanaması mı
Evet malesefSahiden doktorun yaptığı tek açıklama hastane ekipmanı yetersiz mi oldu?
Bugün acile gittim Dr Protestan verdi beta 1400 kese var ama bebek yok dedi normalmi bilmiyorum bir hafta sonra tekrar gidicemYerleşme olabilir ama doktor demedi mi progestan başla diye ,
Bugün acile gittim beta1400 vajinal ultrason ile baktı kese var bebek yok dedi normal mi bilmiyorumUltrasondan flan baktı mi ?
Doktor vermediyse bile Esin progestan 200 alsın sen günde bir kere bari yut onu genellikle progestan eksikliğinden oluyor progestanin hiç bir zararı yok kullanmaktan korkma kalkmadan yat ama kanaman artarsa başka bı doktora git canim.
Yok hyr gündüz olduİliski sonrasimi oldu bu benim iliski sonrasi oldu ama baya kanama vardi
Kerede bebek görüldü mü peki bende şuan 6+2 yim bugün kese var bebek görülmediCanim bende 6+3 de kanama oldum bir hastaneye gittim sorunyok dedi hic bisey vermeden yolladi icime sinmedi unuversite hastanesine gittim kanama alani yok kese duzgun dedi ama progestan basladi hemen sonrada bir daha kanamam olmadi ama ilaclari kullandim baska doktora git bazi hastaneler ve doktorlar cok ilgisiz
Ha sen daha çok basindasin hamileliğin yerleşme kanamasıdir o zman insaAllah.Bugün acile gittim beta1400 vajinal ultrason ile baktı kese var bebek yok dedi normal mi bilmiyorum
Benimde gorunmemisdi cok iyi ultrasonu olan bir hastaneye gittim altdan bakdi ama zorla gordu yani gorunmemesi suanlik normalKerede bebek görüldü mü peki bende şuan 6+2 yim bugün kese var bebek görülmedi
Korkma ama baska hastaneye git progestan her kanamasi olana veriliyorYok hyr gündüz oldu
Biraz sabredin geç gözükebilir bebekBugün acile gittim Dr Protestan verdi beta 1400 kese var ama bebek yok dedi normalmi bilmiyorum bir hafta sonra tekrar gidicem