Adetime 9 gün kaldı bn 25 28 gün arasında adet oluyorum. Yumurtlamamı gördüm yumurtlamıyorum bnce akıntı da yumurtlama dönemindeki gibi değil bilemiyorum yinedemuhtemelen yumurtluyosunuz değerlendirmeyi düşünün :)
Evet belirtiler için çok erken ama süt gibi akıntım var kafam karıştıAdete 10 gün varsa belirtiler erken bence. Ama kişiden kişiye göre değişebiliyor bilemedim.
Evet yumurtlama dönemim 6 -7 gün önceydiYumurtlama döneminiz geçti mi?
Ben sizin gibi bir dönem geçirdim 2 ay önce ve bu akıntıyı kasıklarımdaki batma hissini doğal olarak gebeliğe yordum ama mantarmışım ve fitil kullandım.Bu ay hiç akıntım olmadı benimde 9 gün var reglime ve göğüs uçlarımda inanılmaz bir hassasiyet var sadece ve çok dik uçlarım büyüdü deEvet yumurtlama dönemim 6 -7 gün önceydi
Bazı aylar iki defa yumurtlayan vs bile olabiliyo hiç bi zaman tam emin olamıyoruz ki gerçekten vücut bizi şaşırtacak kadar bilinmez davranıyo ya :)Adetime 9 gün kaldı bn 25 28 gün arasında adet oluyorum. Yumurtlamamı gördüm yumurtlamıyorum bnce akıntı da yumurtlama dönemindeki gibi değil bilemiyorum yinede
Bir iki gün daha takipte kalın tam pik değil gibi pcos var mı? Ama çok da koyu çıkmış sanki tam emin olamadımkızlar benim de ovülasyon testime bakar mısınız
pcos yok ama adetlerim düzensizleşti. ben de emin olamadımBir iki gün daha takipte kalın tam pik değil gibi pcos var mı? Ama çok da koyu çıkmış sanki tam emin olamadım
Adet olacakmis gibi sistim goguslerim patlayacak zaten ya normal olarak rahatsizim gozelrimde karincalanma var birde basim donuyor son iki gundur migdemi usuttum galima asiri bulantim varBen sizin gibi bir dönem geçirdim 2 ay önce ve bu akıntıyı kasıklarımdaki batma hissini doğal olarak gebeliğe yordum ama mantarmışım ve fitil kullandım.Bu ay hiç akıntım olmadı benimde 9 gün var reglime ve göğüs uçlarımda inanılmaz bir hassasiyet var sadece ve çok dik uçlarım büyüdü de
Degerlendirmadim ama hayirlisi ne zamn hayirli ise o zamn olur kismetTakip edin bir bakalım bir iki gün daha bugünü değerlendirin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?