- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
- Konu Sahibi denizzz5900
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim allahım inşallah güldürür yüzümü bu ayYumurtlama günün canım 3 gün üst üste değerlendirin
İnşallah hepimizin canım akıntın nasıl ondan da anlarsın net olarak 1-2 gün şeffaf sünen bir akıntın varsa yumurtlama günün yumurta çatladıktan sonra da beyaz akıntın oluyor 1 gün sadeceTeşekkür ederim allahım inşallah güldürür yüzümü bu ay![]()
Canım bu henüz yumurtlama değil sen teste devam et yumurtlama görene kadar iki günde bir ilişkiye devam et yarın testi tekrarla buraya at bakalımSize olmuşmu yumurtlama
Teşekkür ederim allahım inşallah güldürür yüzümü bu ayYumurtlama günün canım 3 gün üst üste değerlendirin
nasıl değil t çizgisi C yi geçti koyulukta yumurtlama var ben başka yerede sordum var dedilerCanım bu henüz yumurtlama değil sen teste devam et yumurtlama görene kadar iki günde bir ilişkiye devam et yarın testi tekrarla buraya at bakalım
Akıntım sadece ıslıklık vardı bide ateş basmaları falanİnşallah hepimizin canım akıntın nasıl ondan da anlarsın net olarak 1-2 gün şeffaf sünen bir akıntın varsa yumurtlama günün yumurta çatladıktan sonra da beyaz akıntın oluyor 1 gün sadece
yumurtlama bu canım çatlama görene kadar devam et.Size olmuşmu yumurtlama
Bide bişey sorucam çatlama olduğu zaman ne oluyoyumurtlama bu canım çatlama görene kadar devam et.
Tamam ateş basması da varsa yumurtlama günü canım sen dediğim gibi ben çatlar o bugün yarın değerlendirAkıntım sadece ıslıklık vardı bide ateş basmaları falan
silincek canım tam tersi t silikleşcek.Bide bişey sorucam çatlama olduğu zaman ne oluyo
Tamam teşekkür ederimTamam ateş basması da varsa yumurtlama günü canım sen dediğim gibi ben çatlar o bugün yarın değerlendir
Canım bu henüz yumurtlama değil sen teste devam et yumurtlama görene kadar iki günde bir ilişkiye devam et yarın testi tekrarla buraya at bakalım
Tamam ateş basması da varsa yumurtlama günü canım sen dediğim gibi ben çatlar o bugün yarın değerlendir
Çatlama olmuşmu acaba 2 gün y çizgisi koyuydu bugün silikRica ederim canım![]()
Pardon t çizgisiÇatlama olmuşmu acaba 2 gün y çizgisi koyuydu bugün silik
Olmuş canım bugünü de değerlendir melisinPardon t çizgisi
Çatlamış canım değerlendir 3 gün senin için önemli inşallah tutar yavrunu rahmine düşürür rabbimÇatlama olmuşmu acaba 2 gün y çizgisi koyuydu bugün silik
Aminnn inşallah çok dua ediyorum dualarımı kabul eder inşallah allahımÇatlamış canım değerlendir 3 gün senin için önemli inşallah tutar yavrunu rahmine düşürür rabbim![]()