kızlar acil bakar misiniz

bebiskom

ναяℓığıη öу&#8467
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.495
4
merhaba arkadaslar tahminlerime gore 5 haftalik hamileydim bugun bir kac damla kanamam oldu hemen doktora gittik, utrosonda kese gorunmedi.
kan testi istedi kan testine gore sonucum 1787 cikti sizce sizce bu kotu bi deger mi tecrubeli arkadaslar lutfen yardim edin bana..

kizlar birini baksin ya cok kotuyum :sinifsinif:

kan testi sonucuna göre doktor bir şey söylemedi mi? benim 6 haftalıkken kese görünmüştü bu arada.

cnm gebelik varmis ama kotu bir sonucmus bebe asprini ve progestan verdi

geçmiş olsun cnm. umarım sağlıklı haberler alırsın. stres yapma oldu mu? :teselli:

slm bebiskom bende 7 haftalikti bos gebelik yasdim ve dusukle bitti biraz bekle bence acele etme 6 7 haftalikken kesenin vede bebegin gorunmesi gerekiyor sabret arkadasim insallah hersey istedigin gibi olur

değerin hamilelik var diyor. kesenin görünmesi 6 haftalığı bulur. lekelenme var diyorsun yat dinlen, sadece wc için kalk. bende de lekelenme olmuştu 10 gün yattım ve progestan içtim, geçti :)

meraba bende 3gün önce 5 haftalık hamile oldugumu ögrendim.. kesesini gördüm...canım sanırım seninki riskli ablamdada olmustu kendine dikkat et yat düşük riski olmasın...kendini yorma stres yapma hiç bişey olmaz merak etme allah korur inşallah..

canım benimde 5 haftalıktı kese göremediler dış gebelik dediler hemen o gün gebeliğe son vermemi istediler bende 1 haftada daha bekledim sonra kese göründü şimdi 23 hafttalık hamileyim doktora baksaydım aynı gün aldıracaktım o yüzden hiç canını sıkma olabiliyor ben çok sitrese girmiştim beklemeni tafsiye ederim

bir kaç gün sonra testi yeniden yaptır cnm, eğer değer artıyorsa ii ye işarettir ama artış yoksa yada düşüş varsa o kötü,

herkesin 5 haftalık değeri değişiyordur onun için endişelenme, belkide geç döllenme olmuştur, benim 5 haftalık değerim 3.262 idi, ama benimle aynı haftada olup daha yüksek yada daha düşük değerlere sahip arkadaşlar vardı..

için rahat değilse ikinci bi doktora daha git...

X