Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar ben 4 kasim da 3. Gün taze iki tane embriyo transferi oldum bu gün 6. Gün annemi doktora götürdüm gitmisken belki çıkar diye kan verdim bth im düşük cikti
Ayy çok teşekkür ederim aslında test falan vermeyecektim annemi doktora götürdüm gitmisken test vereyim dedim belki çıkar hatta normal hamilelik testi alacaktım eczaneler erken dedi bizde çıkmaz dedi
3.gün embriyosu 6.gün kanda çıkmaz, embriyo ne ara tutunup ne ara kanınıza karışsın? 5.gün embriyosu için 12.günde kan verdim ben, lütfen bu kadar erken yapıp kendinizi üzmeyin, doktorunuzun bir bildiği var.
3.gün embriyosu 6.gün kanda çıkmaz, embriyo ne ara tutunup ne ara kanınıza karışsın? 5.gün embriyosu için 12.günde kan verdim ben, lütfen bu kadar erken yapıp kendinizi üzmeyin, doktorunuzun bir bildiği var.
Ya biliyorum da gitmisken kan vereyim dedim öylesine normal test alayım dedim hatta eczanedekiler erken dedi gitmisken test yaptırayım dedim normal yani beta <2.5 olması