Simdi durumun nedirKzilar selamm ben polikistik over hastasiyim. 3,6,10,12,20 Ekim'de korunmasız ilişkiye girdik. Adetim çok fazla düzensiz. Bu yüzden hiçbir şeyi ayırt edemiyorum. 2 gündür gogus ağrım var. Sabah daha çok agriyor. Onun dışında belirtim yok. Normalde geçen ay 19 unda adet olmustum. Ama dediğim gibi çok duzensiz. 2 gün önce test yaptım negatif. Yarın kan testi vereceğim. Sizce birşey çıkar mı , göğüs ağrısı neden olur. Normalde adet olacagim zamanda da ağrı oluyor. Ama ayırt edemiyorum nolur yardimmm
Evet sonucum bugün çıktı , malesef negatif. <0,6 çıktı. A hâlâ adet olmadım , hâlâ göğüslerim ağrıyor çözemiyorumKan testi verdiniz mi?
Adet olmadım , göğüslerim ağrıyor. İştahım çok açıldı. Bilmiyorum ne oluyorSimdi durumun nedir
Cok sinir bozucu yaa benimde oyleAdet olmadım , göğüslerim ağrıyor. İştahım çok açıldı. Bilmiyorum ne oluyor
Ay gerçektenmi , bunlar dışında extra bir belirtin olmuş muydu , benim bugün sabahtan beri artık olarak çok gaz oluyor. Çok değişik anlayamıyorum. Adette olmadım. Ama kan negatifBenim hamile kalmadan önceki ay da aynı bu belirtiler vardı sonraki ay hamile olduğumu öğrendim ben de pcos hastasıyım aylarca denedim Allah sizlere de nasip etsin inşallah
Aynen valla beklemek çok zor. Yarın birdaha idrar testi deneyecegim. Her ne kadar kanda çıkmasa da nedense umudumu yitirmiyorum. Halbuki kanı da cumartesi günü vermiştimCok sinir bozucu yaa benimde oyle
Birini okumustum kan testi sifirken 10 gun sonra 1000 lerde cikmis tabiki insan iste bi umit diyo ne umitle nede umidini yitir Allah insallah sanada mutlu haberler almani nasip etsinAynen valla beklemek çok zor. Yarın birdaha idrar testi deneyecegim. Her ne kadar kanda çıkmasa da nedense umudumu yitirmiyorum. Halbuki kanı da cumartesi günü vermiştim
Adet oldumBirini okumustum kan testi sifirken 10 gun sonra 1000 lerde cikmis tabiki insan iste bi umit diyo ne umitle nede umidini yitir Allah insallah sanada mutlu haberler almani nasip etsin
Gecmis olsun bir daha ki aya o zamanAdet oldum