Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim testim böyle çıkınca hamile olduğumu öğrendim benim de aynı bu renkteydi yarın gittim kan verdim betta 150 çıktıYumurtlamadan sonra 10 gün geçti test yaptım ilaç içeceğim için bi bakar mısınız
Canım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah bebişin.. Bu saat itibariyle ilaç içme vee en kısa zamanda kan tahlili ver, muhtemelen kanda çıkacaktır gebelikYumurtlamadan sonra 10 gün geçti test yaptım ilaç içeceğim için bi bakar mısınız
Alllahhh hamilesin kızzzzYumurtlamadan sonra 10 gün geçti test yaptım ilaç içeceğim için bi bakar mısınız
Ay inşallah dua edinnn yarın kan vereceğimAlllahhh hamilesin kızzzz
Yarın vereceğim çok teşekkür ederimmm umarım çıkarCanım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah bebişin.. Bu saat itibariyle ilaç içme vee en kısa zamanda kan tahlili ver, muhtemelen kanda çıkacaktır gebelik
Hamile esti canım benim de böyle çıkmıştı şimdi kızım 2 yaşını bitirdiYumurtlamadan sonra 10 gün geçti test yaptım ilaç içeceğim için bi bakar mısınız
Verdim sonuç 42.4 çıktıCanım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah bebişin.. Bu saat itibariyle ilaç içme vee en kısa zamanda kan tahlili ver, muhtemelen kanda çıkacaktır gebelik
Benim 42.4 çıktı bugün regl olmam gerekiyordu normaldeBenim testim böyle çıkınca hamile olduğumu öğrendim benim de aynı bu renkteydi yarın gittim kan verdim betta 150 çıktı
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin bebişin inşallahVerdim sonuç 42.4 çıktı
Amin canımmmmHayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Benim testim böyle çıkınca hamile olduğumu öğrendim benim de aynı bu renkteydi yarın gittim kan verdim betta 150 çıktı
Tekrar ver iki gün sonra yükselse vardirBenim 42.4 çıktı bugün regl olmam gerekiyordu normalde
Evet canım var kesin kan verEki Görüntüle 3457595 Selam kızlar adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım normal gün içi idrarla böyle çıktı . Birşey olabilir mi sizce
Hadi inşallah vardır rabbim hayırlısını versinAhhh olması mucize gibi de şokunu atlatamıyorum . 1 doğal yolla düşüğüm var . 1 tüp bebek kızım . 1 tutup düşen tüp bebek denememiz . Eylül gibi yeniden transfere gidecektik
Ama silik çizgi çıkmıştı kan verdiniz miMaalesef regl oldum nasip değilmiş ..