Gebeliğe Hazırlık Kızlar acil bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eda1905

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
171
57
13
27
Kızlar tahmini olarak 26 kasımda yumırtlamam oldu altta atıcam şimdi 8 gün sonra yani dün doktora gittim yumurtlamam olmuş mu diye kan testim negatif zaten daha çok erken bana bunu bilemeyiz ama yakında adet olacaksın dedi 2 gündür sağ tarafımda batma var ara ara midem bulanıyor ve uykum çok geliyor sizce gebelik olmuş( alttaki ovalasyon testim )

Bata kaç gün var gebelik testi yap canım

Adetim düzenli benim 30 günde bir adet oluyorum 2 aydır bi 32 bi 35 oluyorum yumırtlamam dan sayarsak daha bi gün 9.günüm dün kan verdim ama çıkmadı ki şuan çıkmaz kuzum yaklaşık 4 5 günüm daha var

Ben yanlış anlamışım canım kusura bakma rabbim gönlüne göre versin inşallah

Doktor ulturason da yok dediyse tekrar gebelik düşünme cnm varda çıkar yoksa çıkmaz miğde bulantıları psikolojik çünkü 9 haftadan sonra başlar Yediğin dokunmuştur

Doktor ulturason da yok dediyse tekrar gebelik düşünme cnm varda çıkar yoksa çıkmaz miğde bulantıları psikolojik çünkü 9 haftadan sonra başlar Yediğin dokunmuştur
Her miğde bulantıları gebelik değil migen bulandı gebelik deme doktor git unser filan vardır miğde asitinr şorun vardır

ikinci yumurtlama olabilir canım. Adete yakın bir gebelik testi yap varsa silik olsa bile çıkıyor

Regli bulantısı denen bir şey de var canım. Benim de regliden bikaç gün önce başlardı bulantılarim. Inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın

ikinci yumurtlama olabilir canım. Adete yakın bir gebelik testi yap varsa silik olsa bile çıkıyor
Yapıcam ama bi iki daha beklicem daha yumurtlamanın 11.günündeyim ve iğne gibi batmalar başladı göğsüme bazen dokunamıyorum hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…