kizlar aci liseye basliyirum 25 imden sonra

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
50
som arkadaslar bati avrupa brosunda okuyorum. o proglrama dahilim benim kinde tr deki gibi cok fazla secenek yok. ama alansiz yani liseyi bitirmek amacim 2.5 senede. puanlarimi yuksek tutarak sonra dis ticaret yada bilgisayar bolumu secmek sitiyorum yardim edin litfen lisede sirf sayisal secicem. cok az sozel. acaba bu iki meslek ten hangisini secmeliyim turizim. dis dicaret halkla iliskiler ve bilisim hangisi sizce isvicrese isime yarar. yukselise gecerim bilmiyorumki onumdeki senelerde hedeflerim bunlar benim simdiden belirlemek isitoyrum

karışık yazmışsınız çok..
şuan lise mezunu değilsiniz, liseyi okuduktan sonra üniversite olarak hangi bölümü tercih etmeliyim diyemi soruyorsunuz?
eğer sorunuz buysa, önce liseyi bitirin.. gerisini o zaman düşünürsünüz.. şuan çok popüler olan bölümler 2 3 sene sonra hiç bir işe yaramayabiliyor.

Once liseyi bitirin sonra istediğiniz bölüm hangisi ise girersiniz. . Bölümün puanlarına da bağlı Puanınız i yüksek tutun istedignz bölüme girersiniz başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…