içmeyin böyle ne olduğu belli olmayan şeyleri. kaç kişi öldü bunlar yüzünden, organları iflas edip. yemeği azaltın, günde yarım saatte yürüyün mutlaka verirsiniz.
Bilmem ablamın eltisi kullanmış baya fayda görmüş diyor ben iki gündür kullanıyorum ama hiç anlamadım bitki zaten tohum ama bilmiyorum yinede cevaplar için teşekkürler bakiyim bi yazarım inşallah.:)
zayıflamak için kullanmayın sakın, kabızlık problemine bire bir oda ayda yılda bir zorda kalınca. vücud ne var ne yok dışkıyla atıyor atarken iyi minerallerde gidiyor tabi ki. çok çok zararlı ve devamlı kullanmak imkansız
Sakın böyle bi hata yapmayın eğer tuvalete çıkamazsanız bağırsak düğümlenmesine kadar gidiyo ucu vücuttaki suyu atıyosunuz hemde siZe lazım olan kısmını bile halsizlik yorgunluk zayıflamak değil geçici bi süre güçten kuvvetten düşmek vücuda eziyet çektirmek sakın kullanmayın derim
Kızlar bilgiler için çok çok teşekkürler öyle de madem böyle bir bitki varmış yıllardır duymuyoruz zayıflama için olmasın ama kabızlığa çok iy geliyor toktora gittim iğrenç bir glikoz şurubu verdi aylar ca yemek yiyemedim ve faydasını da görmedim sağolun
Ben içtim içtiğim zamanlarda sürekli ishal sürekli şişlik vardı ama ishal çok fena yani ne zman içsem oldu,yeşil çay gibi bişey sanmıştım hiç beğenmedim,karın ağrısı yapıyordu bıraktım.
cok fena karın agrısı yapıyor dayanılcak gibi degil yani. içtiginiz sürece tuvaletten cıkamıyosunuz ben birkez içtim ve 2 gunde 3 4 kilo birden verdim ve sonra hastanelik oldum malesef
Doğru ben bir defa kullandım çok rahatsız edici bir de evde kimse olmaması lazımOTE=="masalgibi, post: 43102316, member: 164285"]Bi sefer denemiştir bi tohum yutarak, bir hafta falan wc den cikamadim. Çokta ağrı yaptı..sürekli kullanılacak birşey değil..[/QUOTE]
Doğ
Kullanma canım! Sandolos çayı iç, sindirim sistemini düzenlersin, yağ da yakarsın. Acı çehreyi 1 yıl önce denedim ; banyodan çıkamazsın, tadı berbat zaten, karnın bir gurulduyor allah allah yok böyle bişey, yanındakinden utanırsın. Bir sancı oluyor sonra.... Günde 3 tohum alın dediler, baktım olacak gibi değil, günde 1 'e düşürdüm. Kilo verdirse ben verirdim.