Gebeliğe Hazırlık Kızlar acaba gebelik olabilir.mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Berrinim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
269
78
13
28
Kızlar merhaba ben gebe kalmak istiyorum ama adetime 12 gun var belim ayaklarim da agri var ve kasıklarimda hafif batma var 2 3 gunde bir iliski yaşadık ovulosyon yaptım t cizgisi hep silik yakalayamadım 4 günde yaptim sonra bıraktım boyle gebe Kalan varmi arkadaslar bel agrisi kasik agrisi ayak agrisi olan

Merhaba, ben ilk bel ağrısı yaşayıp şüphelenmiştim gebeliğimden ama sizin daha çok var. Bazen bel ağrısı regl olmaya yakın da yaşanabiliyor. Size tavsiyem bir kaç gün bekleyip test yapmanız. Şimdi yapsanız da çıkmaz. En az 4 gün kala silik te olsa çıkabilir. Hakkınızda hayırlısı

Merhaba tesekkur ederim gecen ayda adet olmadan once 10 gun oncesi boyle olmustum demekki gebe kalamıyorum ben onu anladım

baska fikri olan var mi acaba kızlar kimse yok mu

Yumurtlama ağrıları olabilir canım, sen değerlendirmeye devam et günaşırı. Ben de bekliyorum senin gibi hep silik çizgi gördüm beceremedim ovulasyon testini 5 tane yapmama rağmen hiç öyle kopkoyu görmedim nedense.

Evet arkadasim ya neden biz mi beceremiyoruz bisey iliski de demi beceremiyoruz aklim.almiyor bazen yemin ederim

Kuzum kafaya takmamak imkansiz ben artik diyorim ki benim cocugum olmicak anladım diyorum annem diyo ki itiyosun sen geri diyo oyle deme dio ya herseyi denedim sogan kuru sut buhari yok arkadas yok yani tuvalete gidip yerlesme kanamasi ariyorum dusun kafayi bozdum
tutmuş olsun inşallah bu ay kafaya takmayanlar nasıl başarıyo acaba ya imkansız gibi değil mi

Reglinize 12 gub varmis henuz yumurtlama bile olabilir keske brakmasaydiniz .. ben adet gununu 1 sayarsak 18. Gun yumurtlama gordum.. bence bu 1^2 gunu degerlendirin

Ne kadar süredir deniyosunuz? Doktora gittiniz mi hiç? Eşiniz de baktırdı mı spermlerine?

Yaa sakın ama böyle düşünme lütfen, senelerce arayanlar ne yapsın sen çok erken pes ediyorsun. Herşeyin çözümü var ki tedavilik olup olmadığın bile belli değil. Bak beyin yumurtalıklara çok etki eder, bu düşüncelerin de fazlasıyla etkiliyor yani. Annen çok haklı itme ve sakın içini karartma.

Ben 20. gün pik gördüm, illa 14. gün şartı yok, vücuda göre değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…