kızlar abajur için fikir verir misiniz lütfen..

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar abajurum kırıldı bebeğim sağolsun :) cam abajurdu çok da şıktı şimdi tuz buz oldu...yatak odama abajur alıcam.. ama önceki gibi istemiyorum baya sıkılmıştım... yatak odam koyu kırmızı, bordo sayılır..yatak örtüm perdelerim halım hep bu tonlarda... sizce bu renklere nasıl uygun bi abajur alabilirim.. çok uçuk fiyatlarda abartılı bişey istemem uygun fiyatlı ve şık bişey arıyorum..nasıl olabilir fikir verirseniz sevinirim..

828385001.jpg

canım nette çok hoş modeller var ama sen tekzen var burda dedin diye ordan bi model beğendim ancak ama koçtaş falan varsa orda da uygun fiyata hoş abajurlar var..
herşeyin kırmızıysa abajurunu beyaz ya da siyah tercih et bence...tekzende pek güzel renk yok ama tarz olarak resimdekini beğendim belki mağazada beyazı alan linke de bak yine tekzen ama masa lambası kategorisinde TEKZEN YAPI MARKET | MASA LAMBASI (DOKUNMATİK) KREMbu beyaz mesela..
824946001.jpg
fiyatı da 22 lira..

gayet güzelmiş rukiyenin eklediği ...bu arada kızlar elim kolum kalkmıyo bugünlerde bahar depresyonumudur nedir o yüzden pek oturmuyorum p.c başına..ne var ne yok iyimisiniz

gayet güzelmiş rukiyenin eklediği ...bu arada kızlar elim kolum kalkmıyo bugünlerde bahar depresyonumudur nedir o yüzden pek oturmuyorum p.c başına..ne var ne yok iyimisiniz

iyiyiz canım şükür ben temizlikle uğraşıyorum o yüzden pek giremiyorum bu aralar..boya badana işlerine kalkıcaz bi yandan onla uğraşıyoruz.. halılar yıkatmada, mutfakla uğraşıyorum falan baya yorucu geçiyor..çocuk olunca bi anda başlayıp bitirmek ne mümkün..başla ara ver başla mola ver derken uzadı gitti iyice.. sen neler yapıyorsun görüşmeyeli..bizde görüşemedikki kızlarla zaten rukiyenin bilgisayar arızalıymış..fazeyle de denk gelemedik..öyle işte arada sırada girip bakıyorum çıkıyorum o kadar sadece..

828385001.jpg

canım nette çok hoş modeller var ama sen tekzen var burda dedin diye ordan bi model beğendim ancak ama koçtaş falan varsa orda da uygun fiyata hoş abajurlar var..
herşeyin kırmızıysa abajurunu beyaz ya da siyah tercih et bence...tekzende pek güzel renk yok ama tarz olarak resimdekini beğendim belki mağazada beyazı alan linke de bak yine tekzen ama masa lambası kategorisinde TEKZEN YAPI MARKET | MASA LAMBASI (DOKUNMATİK) KREMbu beyaz mesela..
824946001.jpg
fiyatı da 22 lira..

canım ilk resimdekini çok beğendim ama tekzende yok ondan..ya bitti kalmadı, yada hiç gelmedi...bilemiyorum artık ama çok hoşmuş gerçekten..bende zaten krem yada beyaz düşünmüştüm hani gardrop falan siyah olunca uyar diye..kırmızı almam zaten herşey kırmızı..oda kırmızı olursa böğğ gelecek bana :) cam istemiyorum oğlum sağlam bırakmıyor diye.. tekzende güzel model bulamadım hep çocuk odası tarzı var yada böyle spor genç odası tarzında..ben biraz daha klasik olsun istiyorum... geçenlerde sırf abajur ve avize satan bi mağaza var ona baktım öyle uçuk fiyatlar ki ağzım açık kaldı...uyduruk bi abajura 79,90 diyor..hadii be dedim alt tarafı abajur alıyoruz neymiş o kadar dedim.. o ilk resmi beğendim ama burada tekzende yok eğer gelirse kaçırmam.. çok hoş gerçekten tam istediğim şekle benziyor... bu arada canım birsürü kişi girmiş bi tane cevap yazmamış..iki kelime yazması zor geliyor millete herhalde.. sen dikkate alıp yazdığın için teşekkür ederim canım..

oğlum yeni yürümeye başladığında abajuru düşürüp kırmıştı
aynısını aradım ama bulamayınca diğerinide kaldırıp ike-dan duvara monte edilen abajurlardan aldım
beyaz renkte çokta şık durdu
ama tekz-nde taşlı duvar abajurlarını görünce keşke bunları alsaydım diyede pişman olmuştum:D

oğlum yeni yürümeye başladığında abajuru düşürüp kırmıştı
aynısını aradım ama bulamayınca diğerinide kaldırıp ike-dan duvara monte edilen abajurlardan aldım
beyaz renkte çokta şık durdu
ama tekz-nde taşlı duvar abajurlarını görünce keşke bunları alsaydım diyede pişman olmuştum:D

canım tekzende taşlı abajur göremedim ben ..hep çocuk odası tarzı var yada genç odası tarzı...ne zaman görmüştün baya uzun zaman mı oldu.. dediğin şekilde taşlı falan bulsam alıcam ama tekzende göremedim ben..

gazelcim sen bursadasın ikea evine çok uzakmı ?bi baksan orda uygun fiyatlı bulursun gibi geliyor bana olmadı netten de sipariş verebilirsin canım.

aman sakın görmeden netten sipariş verme ben hatonun yatak odası için koçtaşın sitesinden bikaç tavsiyede bulundum kız gitti baktı kimi minicik çıktı kimi üzeri toz tutacak kumaşmış sakın dedi gözüm korktu anlıycan ama ölçülerini veriyosa olabilir elbette ben koçtaştan bahçem için aplikler aldım sapasağlam getirdiler açın bakın kırık falan var mı diye de sordu kargoyu getiren çocuk sorunlu çıkarsa hemen değiştiriliyormuş...ama uygun hakkaten fiyatları hato da yatak odasına ordan almıştı koçtaştan yani ama onun adığı nette yoktu herşey olmuyo sitede...

aman sakın görmeden netten sipariş verme ben hatonun yatak odası için koçtaşın sitesinden bikaç tavsiyede bulundum kız gitti baktı kimi minicik çıktı kimi üzeri toz tutacak kumaşmış sakın dedi gözüm korktu anlıycan ama ölçülerini veriyosa olabilir elbette ben koçtaştan bahçem için aplikler aldım sapasağlam getirdiler açın bakın kırık falan var mı diye de sordu kargoyu getiren çocuk sorunlu çıkarsa hemen değiştiriliyormuş...ama uygun hakkaten fiyatları hato da yatak odasına ordan almıştı koçtaştan yani ama onun adığı nette yoktu herşey olmuyo sitede...

valla canım yıllardır internet kullanırız ama bi tane bişey almadık.. ne bileyim ben pek sağlıklı bulmuyorum netten alışverişi...yani nasıl anlatsam illa elimle bakacam yoklayacam inceleyecem :) öyle hayali almak bana ters geliyor..eşimde sevmiyor zaten..tekzende yeni bi model gelirse alırım ama şuan bulunanlar çok basit spor şeyler...ben daha hoş şeyler arıyorum...çok seviyorum abajuru..odanın tüm havasını değiştiriyor...önceki abajurum da çok güzeldi lale şeklinde büyük beyaz renkliydi..cam olunca ufaklık kırdı :) şimdi dayanıklı cam olmayan bişey arıyorum.. alınca resim eklerim size...rukiyecim ilk resimdekini çok beğendm ne kadar zarif..rengide hoş..keşke bulsam hemen alırım..

Back
X