Kızlar 9 gün günüm geçti

Çok pardon belki de çok fazla sıkıyor olacağım sizi ama eğer regl olmazsam hamile mi oluyor olacağım yoksa bende mi bir sıkıntı olacak? Kusura bakmayın tekrar
Hamile kalmış olmayacaksın. İlişki bile demek istemiyorum yaşadığın şeyden hamile kalman imkansız Meryem ana gibi bişey olursun olursa. Kaldı ki hamilelik 14 gün içinde ya gerçekleşir ya gerçekleşmez. Yani anlayacağın şekilde söyleyeyim hamile kesinlikle değilsin. Adet olmamız için birkaç hormonun düzenli çalışması gerekir. Bazen hepimizde olabilir stresten olması gerektiği gibi çalışmazlar bizde adet olamayız. Doktora gidersin hangisinde sorun var bakar. İşi çözer ve adet olursun. Ayrıca lütfen sonuçlarına katlanamayacağın hiçbirşeye kalkışma. Ne yaşadığın kimseyi ilgilendirmez ama korkacaksan yapma.

Stresten hormonların mahvolmuş
Biraz rahatla
Kıyafetleri saydım 2 iç çamaşırı 1 şalvar 1 şort var
Bunları aşan sperm peçeteden kendi imkanlarıyla bile doğar yani kısacası tarlusala devam sonra bi doktora git pcos falan olabilirsin
Daha önce gecikiyor muydu

Kahkahalarla gülüyorum ağlanacak halimize sperm bayağı azimli olmalı hakikaten

Kahkahalarla gülüyorum ağlanacak halimize sperm bayağı azimli olmalı hakikaten

Okullarda cinsel eğitim vermeliler ya olmuyor böyle
Daha anatomimizi bilmiyoruz
Çiçeklerin üreme sistemi anlatılıyor fen biyoloji derslerinde insanlarınki de öğretilsin
Kızlar evdeki erkek bireylerle aynı banyoyu kullanınca bile hamile kalacak sanıyorlar ya valla çok trajikomik

Yazdıklarınızın her kelimesinde birebir haklısınız böyle açıklayıcı bir metin yazdığınız için teşekkür ederim, evet gördüm ki ben böyle bir şeyin sonuclarim

Çok haklısınız yazdıklarınızın her bir kelimesinde... Böyle bilgilendirici yazdığınız için çok teşekkür ederim ve evet haklısınız ben bunun sonuçlarına katlanamıyormuşum bu bana bir hayat dersi oldu.. Yeniden teşekkür ederim <3

Hayır yani belki iki-üç gün falan.. Bu ay bu kadar çok korktuğum için böyle olduğunu düşünüyorum

Benim üniversite mezunu biyolog arkadaşım üzerine basa basa diyorum kendisi biyoloji mezunu idi, bir hikaye okumuş havuzda hamile kalan kız diye havuza girmeye korkuyordu hatırlıyorum lisede sağlık dersinde bir hocamız vardı bize erkek ve kızlarda cinsel gelişimi anlatmaya çalışmıştı. 2 ay sonra kadın işten atıldı resmen herkesin elinde internet ama kimsenin birşey bildiği Yok. İçler acısı ne diyeyim. Herşeyi geçtim bilmediğin şey cazip geliyor olabilir ama korkuyorsan yapma ne bu acele

Hamilesin. Tebrikler.

Şalvar ayrıntısı önemli tabii.

Hamile değilsin de bu stres öldürür kuzum seni,ruh sağlığın için bi daha yapma bence

Konu sahibi : bence gebelik yok ama bikaç gün daha bekleyin içiniz rahat etsin sonra bir test daha yapın ona göre içersiniz.
Konuya sonradan dahil olan hanımefendi : hamile değilsiniz.eğer bu şartlarda hamile kalırsanız tıp tarihine altın harflerle kazınırsınız.
Bidaha yapmayın.olmaz olmaz da bigün oluverir...

Haklısınız bir daha yapmayacağım, teşekkür ederim

Canim gec dollenme olabilir. Ama tarhusal hamileysen cocuga etki etmiyor diye biliyorum. 1 hafta kadar bekle tekrar gebelik baktir istersen

Canim gec dollenme olabilir. Ama tarhusal hamileysen cocuga etki etmiyor diye biliyorum. 1 hafta kadar bekle tekrar gebelik baktir istersen

4 kat kıyafet üstünden bile geç döllenme olabilir mi Hiç de kendimi gebe gibi hissetmiyorum ne bir mide bulantısı ne bir göğüslerde hassasiyet ya da çok iştahlılık falan aklıma gelmiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…