- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Hamile kalmış olmayacaksın. İlişki bile demek istemiyorum yaşadığın şeyden hamile kalman imkansız Meryem ana gibi bişey olursun olursa. Kaldı ki hamilelik 14 gün içinde ya gerçekleşir ya gerçekleşmez. Yani anlayacağın şekilde söyleyeyim hamile kesinlikle değilsin. Adet olmamız için birkaç hormonun düzenli çalışması gerekir. Bazen hepimizde olabilir stresten olması gerektiği gibi çalışmazlar bizde adet olamayız. Doktora gidersin hangisinde sorun var bakar. İşi çözer ve adet olursun. Ayrıca lütfen sonuçlarına katlanamayacağın hiçbirşeye kalkışma. Ne yaşadığın kimseyi ilgilendirmez ama korkacaksan yapma.Çok pardon belki de çok fazla sıkıyor olacağım sizi ama eğer regl olmazsam hamile mi oluyor olacağım yoksa bende mi bir sıkıntı olacak? Kusura bakmayın tekrar
Kahkahalarla gülüyorum ağlanacak halimizeStresten hormonların mahvolmuş
Biraz rahatla
Kıyafetleri saydım 2 iç çamaşırı 1 şalvar 1 şort var
Bunları aşan sperm peçeteden kendi imkanlarıyla bile doğar yanikısacası tarlusala devam sonra bi doktora git pcos falan olabilirsin
Daha önce gecikiyor muydu
Kahkahalarla gülüyorum ağlanacak halimizesperm bayağı azimli olmalı hakikaten
Hamile kalmış olmayacaksın. İlişki bile demek istemiyorum yaşadığın şeyden hamile kalman imkansız Meryem ana gibi bişey olursun olursa. Kaldı ki hamilelik 14 gün içinde ya gerçekleşir ya gerçekleşmez. Yani anlayacağın şekilde söyleyeyim hamile kesinlikle değilsin. Adet olmamız için birkaç hormonun düzenli çalışması gerekir. Bazen hepimizde olabilir stresten olması gerektiği gibi çalışmazlar bizde adet olamayız. Doktora gidersin hangisinde sorun var bakar. İşi çözer ve adet olursun. Ayrıca lütfen sonuçlarına katlanamayacağın hiçbirşeye kalkışma. Ne yaşadığın kimseyi ilgilendirmez ama korkacaksan yapma.
Hamile kalmış olmayacaksın. İlişki bile demek istemiyorum yaşadığın şeyden hamile kalman imkansız Meryem ana gibi bişey olursun olursa. Kaldı ki hamilelik 14 gün içinde ya gerçekleşir ya gerçekleşmez. Yani anlayacağın şekilde söyleyeyim hamile kesinlikle değilsin. Adet olmamız için birkaç hormonun düzenli çalışması gerekir. Bazen hepimizde olabilir stresten olması gerektiği gibi çalışmazlar bizde adet olamayız. Doktora gidersin hangisinde sorun var bakar. İşi çözer ve adet olursun. Ayrıca lütfen sonuçlarına katlanamayacağın hiçbirşeye kalkışma. Ne yaşadığın kimseyi ilgilendirmez ama korkacaksan yapma.
Stresten hormonların mahvolmuş
Biraz rahatla
Kıyafetleri saydım 2 iç çamaşırı 1 şalvar 1 şort var
Bunları aşan sperm peçeteden kendi imkanlarıyla bile doğar yanikısacası tarlusala devam sonra bi doktora git pcos falan olabilirsin
Daha önce gecikiyor muydu
Okullarda cinsel eğitim vermeliler ya olmuyor böyle
Daha anatomimizi bilmiyoruz
Çiçeklerin üreme sistemi anlatılıyor fen biyoloji derslerinde insanlarınki de öğretilsin
Kızlar evdeki erkek bireylerle aynı banyoyu kullanınca bile hamile kalacak sanıyorlar ya valla çok trajikomik
Benim üniversite mezunu biyolog arkadaşım üzerine basa basa diyorum kendisi biyoloji mezunu idi, bir hikaye okumuş havuzda hamile kalan kız diye havuza girmeye korkuyorduOkullarda cinsel eğitim vermeliler ya olmuyor böyle
Daha anatomimizi bilmiyoruz
Çiçeklerin üreme sistemi anlatılıyor fen biyoloji derslerinde insanlarınki de öğretilsin
Kızlar evdeki erkek bireylerle aynı banyoyu kullanınca bile hamile kalacak sanıyorlar ya valla çok trajikomik
inan hamile değilsindir.ben burdan eminim merak etmeSon pişmanlık fayda etmiyor Öyle insanların çocuğu olmak istemezdim
Hamilesin. Tebrikler.Merhabalar, size bir konuda ACİLEN danışmam gerek. En son 31 Temmuz günü reglimin son günüydü, reglim bittikten 4 gün sonra yani 4 Ağustos'da maalesef erkek arkadaşım ile bir münasebetimiz oldu. Üstümüz giyinikti. Onda iç çamaşırı + şort, bende iç çamaşırı + şalvar vardı. Beş dakika bile sürmedi yaptığımız hatanın farkına varıp ayrıldık fakat ikimiz de çok ıslanmıştık. Onun önü ıslaktı, benim kendi önüm ıslaktı. Hemen üstümü değiştirdim ve bir daha böyle bir durum yaşamadık. Sonra 4 Eylül günü -o ilişkiden bir ay geçmişti + reglim de 1 hafta gecikmiş oluyordu- eczaneden idrar testi alıp yaptım ve negatif çıktı. Eczaneden tarlusal alıp kullanmaya başladım. Daha önce reglim hiç böyle gecikmemişti. Tarlusal'da 5. Güne gireceğim yarın. Sizce hamile miyim? Hamile olsaydım çıkmaz mıydı? Kafam çok karışık, ikimiz de yaptığımız şeyden çok pişmanız. Bir daha böyle bir şey asla yapmadık. Yapmak da istemiyoruz. İlaç bittikten sonra regl olur muyum? Doktora gitmeye çok korkuyorum, hamilesin diyecek diye ödüm patlıyor. Chat'te birkaç gündür takılıyorum bir sürü insan bebeği olması için çok uğraşıyor Allah İSTEYEN herkese versin. Amin. Cevaplarsanız çok mutlu olacağım.
Haklısınız bende istemezdim. Umarım böyle olmaz. Çok pişmanım ve bir daha yapmak istemiyorum.
Şalvar ayrıntısı önemli tabii.Merhabalar, size bir konuda ACİLEN danışmam gerek. En son 31 Temmuz günü reglimin son günüydü, reglim bittikten 4 gün sonra yani 4 Ağustos'da maalesef erkek arkadaşım ile bir münasebetimiz oldu. Üstümüz giyinikti. Onda iç çamaşırı + şort, bende iç çamaşırı + şalvar vardı. Beş dakika bile sürmedi yaptığımız hatanın farkına varıp ayrıldık fakat ikimiz de çok ıslanmıştık. Onun önü ıslaktı, benim kendi önüm ıslaktı. Hemen üstümü değiştirdim ve bir daha böyle bir durum yaşamadık. Sonra 4 Eylül günü -o ilişkiden bir ay geçmişti + reglim de 1 hafta gecikmiş oluyordu- eczaneden idrar testi alıp yaptım ve negatif çıktı. Eczaneden tarlusal alıp kullanmaya başladım. Daha önce reglim hiç böyle gecikmemişti. Tarlusal'da 5. Güne gireceğim yarın. Sizce hamile miyim? Hamile olsaydım çıkmaz mıydı? Kafam çok karışık, ikimiz de yaptığımız şeyden çok pişmanız. Bir daha böyle bir şey asla yapmadık. Yapmak da istemiyoruz. İlaç bittikten sonra regl olur muyum? Doktora gitmeye çok korkuyorum, hamilesin diyecek diye ödüm patlıyor. Chat'te birkaç gündür takılıyorum bir sürü insan bebeği olması için çok uğraşıyor Allah İSTEYEN herkese versin. Amin. Cevaplarsanız çok mutlu olacağım.
Sperm kıyafetten geçemez. hemde dort kat kiyafet. Haniledegilsin
Hamile değilsin de bu stres öldürür kuzum seni,ruh sağlığın için bi daha yapma bence
inan hamile değilsindir.ben burdan eminim merak etme
Konu sahibi : bence gebelik yok ama bikaç gün daha bekleyin içiniz rahat etsin sonra bir test daha yapın ona göre içersiniz.
Konuya sonradan dahil olan hanımefendi : hamile değilsiniz.eğer bu şartlarda hamile kalırsanız tıp tarihine altın harflerle kazınırsınız.
Bidaha yapmayın.olmaz olmaz da bigün oluverir...
Canim gec dollenme olabilir. Ama tarhusal hamileysen cocuga etki etmiyor diye biliyorum. 1 hafta kadar bekle tekrar gebelik baktir istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?