- 7 Kasım 2007
- 131
- 0
kısaca hikayemi yazıyım biliyorsunuz aslında 10 temmuzdaydı doğumum ama 5 temmuzda sabah yataktan kalkınca işaret geldi aradık dokroru hafta sonu olduğu için muayehanesinde tabi hemen gidin hastaneye ben arıyorum dedi gittik doğumhaneye ama sancı felan yok hemen beni nst ye bağladılar muayene ettiler açılma yok zaten normal olamaz dedim bebeğim ters ebeler güldü bide bana.nst ye bağlanınca meğer sancılarım varmış 11.30 da gitmiştik akşam 4 oldu doktoru aradılar ben geliyorum demiş benim sancılar bir başladı feci adam gelemiyoda hastalarını bırakıp 6.30 da geldi bakt sancılar feci hemen beni sezeryana aldılar 19.30 da doğum yaptım. aslında epidural yaptırıcaktım
ama ani gidince ameliyathaneye girince bide tırstım bayıltın beni dedim sonra daha ameliyathanede ayılttılar beni çıkarken herkes beni bekliyordu bebek iyimi dedim eşim çok güzel oğlumuz var dedi odaya bir gittim baktım benimki uyuyorr.bugün 6 günlük olsuk anca yazabiliyorum giden gelen bitmedi sağolsunlar kızlar korkulacak hiçbişey yok acıyor karnınız ama çocuk için acısada katlanılıyor hastanede 2 gece kaldım eve geldim 1 günde evde yattım sonra kalkındım hemen herkes şaşırdı ama iyiyim çok şükür karnım biraz var oda sarkık korse giyiyorum bakalım nolucak neyse çok uzun oldu kimse okumayacak oğlum uyanana kadar yazıyım dedim herkese allah kolay doğumlar nasip etsin:teytey:
ama ani gidince ameliyathaneye girince bide tırstım bayıltın beni dedim sonra daha ameliyathanede ayılttılar beni çıkarken herkes beni bekliyordu bebek iyimi dedim eşim çok güzel oğlumuz var dedi odaya bir gittim baktım benimki uyuyorr.bugün 6 günlük olsuk anca yazabiliyorum giden gelen bitmedi sağolsunlar kızlar korkulacak hiçbişey yok acıyor karnınız ama çocuk için acısada katlanılıyor hastanede 2 gece kaldım eve geldim 1 günde evde yattım sonra kalkındım hemen herkes şaşırdı ama iyiyim çok şükür karnım biraz var oda sarkık korse giyiyorum bakalım nolucak neyse çok uzun oldu kimse okumayacak oğlum uyanana kadar yazıyım dedim herkese allah kolay doğumlar nasip etsin:teytey: