kızlar 5 haftalık gebeyim ve grip oldum...

e.m.e.l

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
68
2
kızlar 1 yıl uğraşma sonucunda Allaha şükürler olsun gebeyim şuan 5 haftalık gebeyim ama gribe yakalandım. çok kötüyüm gözlerim akıyor burun akıntısı başağrısı halsizlik ve yatıyorum. ateşim yok ama çok kötüyüm. aynı zamanda çok korkuyorum gebeliğime zararı olur mu diye...şuan sadece doktorumun verdiği vitamin folik asit tabletini kullanıyorum... bol meyve suyu içiyorum ama iştahsızlıkta var eşimin zorlamasıyla içiyorum. doktora git demeyin 4 gün evvel oradaydım ve oradan gelince gribe yakalandım. en yakın doğum uzmanına mesafem 2.5 saat ve yollar çok kötü senağlama daha önce böyle ilk 3 ayında grip veya soğuk algınlığına yakalanan oldu mu ne yaptılar yardım kızlar... bebişim için endişeleniyorum...

çok geçmiş olsun canım bende 3 aylıkken çok fena grip olmuştum tabi hiç bişekilde ilaç kullanamıyorsun dışarı bile çıkmadan yat evde bir güzel dinlen terlemeye çalış bol limonlu ıhlamur ve meyve tüketmeye çalış,eğer burun tıkanıklığın varsa da vıx kullanabilirsin özellikle gece çok rahat edersin,çok başın ağırırsa da minoset de alabilirsin..

canım ben hiç bir ilaç kullanmıyorum 1 yıldır gebelik bekledim şimdi korkuyorum zararı olur diye... ama bu durumdanda korkuyorum bebişimin gelişimini etkiler diye... sadece uzanıyorum ateşimi ölçüyorum çok şükür ateşim normal... ıhlamuru önermediler düşüğe neden oluyor diye hatta fazla nane limon bile iyi değil diyorlar meyve suyu ile idare ediyorum portakal kıvi v.s tek korkum bu durum bebeğimin gelişimini engeller mi...senağlama

bende 8 haftalıkken hasta olmuştu antibiyotik kullandım,zaten doktorlar senin için en iyi ilacı verirler merak etme.eğer evde dinlenip bol c vitamini alıp iyi beslenirsen iyi olursun fakat ateşin çıkarsa muhakkak doktora gitmen lazım çünkü ateşlendiğin zaman bebeğin zarar görür ALLAH korusun.kuşburnu yada kızılcık c vitamini yönünden iyidir kullan derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…