- 25 Temmuz 2024
- 158
- 26
- 24
- Konu Sahibi tugce sonmez
5.haftadayim beta hcg 9561 normal mi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim ilk kan verdim >1000 di uc gun sonra kan verdim 9561 e yukselmis her gun iki kati artıyor diye biliyorum bndeGayet güzel maşallah artışı da güzelse haftasına göre iyi bir değer
2 günde bir iki kat artış normal kabul ediliyor. Eğer artış görmek için kan vermeye devam edecekseniz, kan verirken mutlaka dilüsyonlu beta hcg istediğinizi belirtmelisiniz yoksa sadece >1000 şeklinde diye bir sonuc alma ihtimaliniz var. Bu durum da artış hakkında bilgi vermiyor. Değeriniz haftasına göre gayet iyi, kese gorunmediyse görülebilir artıkTesekkur ederim ilk kan verdim >1000 di uc gun sonra kan verdim 9561 e yukselmis her gun iki kati artıyor diye biliyorum bnde
Keseyi gorduk cok sukur iki hafta sonra kalp atisi icin gelin dedi doktorum2 günde bir iki kat artış normal kabul ediliyor. Eğer artış görmek için kan vermeye devam edecekseniz, kan verirken mutlaka dilüsyonlu beta hcg istediğinizi belirtmelisiniz yoksa sadece >1000 şeklinde diye bir sonuc alma ihtimaliniz var. Bu durum da artış hakkında bilgi vermiyor. Değeriniz haftasına göre gayet iyi, kese gorunmediyse görülebilir artık
Masallah güzel bir hamilelik dönemi olsun sağlıkla ömürle gelsin inşallah bebişKeseyi gorduk cok sukur iki hafta sonra kalp atisi icin gelin dedi doktorum
Cok tesekkur ederim allah razi olsunMasallah güzel bir hamilelik dönemi olsun sağlıkla ömürle gelsin inşallah bebiş
Biraz fazla bir hcg bu. İkiz olma ihtimalin ?5.haftadayim beta hcg 9561 normal mi sizce
Belli degil keseyi gordu sadeceBiraz fazla bir hcg bu. İkiz olma ihtimalin ?
Allah hayırlısını versin çok sevindim. Kalp atışı derken güzel bir süreç. Benim için de dua edermisinBelli degil keseyi gordu sadece
Rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsin insallah bekleyen isteyen herkese nasip etsinAllah hayırlısını versin çok sevindim. Kalp atışı derken güzel bir süreç. Benim için de dua edermisin
Amin arkadaşım. Herkes zorlu süreç. Allahhım ağız tadıyla hamileliğin yaşayıp sağlıklı sıhhatli bir doğum ile bebeğine kavuşmanın nasip eylesin.Rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsin insallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin
Allah razi olsun cok tesekkur ederimAmin arkadaşım. Herkes zorlu süreç. Allahhım ağız tadıyla hamileliğin yaşayıp sağlıklı sıhhatli bir doğum ile bebeğine kavuşmanın nasip eylesin.
Tesekkurlerİki günde iki katının daha yükseği çıkması ikiz gebeliğe de yorulabiliyor bazen ama en doğru cevabı doktorun verir. Bence güzel bir değer. Zaten HCG değerleri herkeste bir olmaz asla
Benimde bgn 5 hafta oldu 2 günde kan verdim 87 cikti ve iyi olduğunu söylediler sizin değerinize bakarak çok dusuk ilk adet günümde 27 ile ogrendim 2 gün sonra 87 oldu gayet güzel olduğunu söylediler ama bilemedim şimdi5.haftadayim beta hcg 9561 normal mi sizce
Merhaba benim de 5+0 da betam 10 bin çıkmıştı 5+2 de 22 bin çıkmıştı. Tek gebelikle ilerliyor şuan bnde endişe etmiştim yüksek oluşu ile ilgili ama bi skıntı olmıcağını değerin gayet iyi olduğunu söylediler. Sağlıkla gelsin5.haftadayim beta hcg 9561 normal mi sizce
Herkeste bir olmuyor diye duydum %60 artmasini doktorlar saglikli ilerleme sayiyor oyle biliyorum yani benBenimde bgn 5 hafta oldu 2 günde kan verdim 87 cikti ve iyi olduğunu söylediler sizin değerinize bakarak çok dusuk ilk adet günümde 27 ile ogrendim 2 gün sonra 87 oldu gayet güzel olduğunu söylediler ama bilemedim şimdi
Saglikla kucaginiza alın insallahMerhaba benim de 5+0 da betam 10 bin çıkmıştı 5+2 de 22 bin çıkmıştı. Tek gebelikle ilerliyor şuan bnde endişe etmiştim yüksek oluşu ile ilgili ama bi skıntı olmıcağını değerin gayet iyi olduğunu söylediler. Sağlıkla gelsin
Bgn yine verdim 295 olmuş suan 3 buçuk kat falan artmış gayet güzel gdiiyoruzHerkeste bir olmuyor diye duydum %60 artmasini doktorlar saglikli ilerleme sayiyor oyle biliyorum yani ben