elmira13 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2024 55 15 28 22 Eylül 2024 Konu Sahibi elmira13 #1 Düzenli bir adetim yok ama yerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra olir mu 5 gündür olamadim yarin 6 olacak
Düzenli bir adetim yok ama yerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra olir mu 5 gündür olamadim yarin 6 olacak
MelodiXX Dünyanın adaletine karşıyım. Kayıtlı Üye 22 Aralık 2018 1.477 3.734 22 Eylül 2024 Konu Sahibi elmira13 #2 Regli günümdü yada 1 gün geçtikten sonra pembemsi akıntım olmuştu yerleşme kanaması olabilir yarın bir test yapın varsa zaten kesin çıkar
Regli günümdü yada 1 gün geçtikten sonra pembemsi akıntım olmuştu yerleşme kanaması olabilir yarın bir test yapın varsa zaten kesin çıkar
elmira13 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2024 55 15 28 22 Eylül 2024 Konu Sahibi elmira13 #3 MelodiXX .!.: Regli günümdü yada 1 gün geçtikten sonra pembemsi akıntım olmuştu yerleşme kanaması olabilir yarın bir test yapın varsa zaten kesin çıkar Genişletmek için tıkla... Benim 5 gün gecikmem oldu bugün de pembemsi bir akıntı geldi bilmiyorum yerleşme kanamasi adet gecikmesinden sonra olue mu
MelodiXX .!.: Regli günümdü yada 1 gün geçtikten sonra pembemsi akıntım olmuştu yerleşme kanaması olabilir yarın bir test yapın varsa zaten kesin çıkar Genişletmek için tıkla... Benim 5 gün gecikmem oldu bugün de pembemsi bir akıntı geldi bilmiyorum yerleşme kanamasi adet gecikmesinden sonra olue mu