Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide anne sütü emmiyor aptamil veriyorum her meyveden yarım kilo alıyorum günlük 1 meyve suyu sıkıyorum tabi hergün farklı bi meyvenin suyunu dedigin gibi bendew arının sütlü pirinçinden yapıyorum yogurda coktan basladım arada danino veriyorum 1 tane özellikle siyah tatlı erik bulabilirsen suyunu ver cok kan yapıyomus ben veriyorum bu aralar mamanın içine 3 tane cici bebe atıp oyle yediriyorum bazen ayran yapıp içiriyorum sabahta biz kahvaltı yaparken süzme peynir koyuyorum agzına yemeklerin suyununada kücük ekmek batırıp verebilirsin milipanın meyve püreleri var ondanda yedirebilrsn canım
MerHabalar, Benim de 3 aylik bir oğlum var. Şimdiden araştırayım istedim,ama kafama takılan bazı şeyler var. Dikkatinizi çektiği bilmiyorum ama Kamu Spotu adi altında çıkan bir reklamda günde 6. Aydan itibaren bebeginize 2 çay bardağı katı gıdadan fazlasını vermeyin diyor. Yani tüm çorba,yoğurt,meyve suyu,muhallebi,devam sütü toplamım 2 çay bardağnı geçmemeli, tecrübeli arkadaslar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim, çünkü kafam çok karıştı. :44:
anne sütününe ek olark günde 2 cay bardagını gecmeyecek eger anne sütü yoksa devam sütü harici 2 cay bardagını gecmeyecek tatlım sevgilerimle....
Ok teşekkür ederim, tam olarak sorumun cevabını aldım,çünkü ben anne sütünün yanında bir öğün de mama veriyordum, o yüzden kafam karışmıştı, teşekkürler. :)
Merhabalar benimde kızım bu ayın 9 da 4 aylık olacak benimde sütüm yetmiyo aptamil veriyorum bende 4 ayda sonra hafif hafif bişiler vermek istiyorum ama çokmu erken
Canım benim bebiş 3ay doldurdu yeni, ufak ufak meyve sularına başlıcam 1 ay sonra inş.bişey degil tatlım bebegin kac aylık:)?
Canım benim bebiş 3ay doldurdu yeni, ufak ufak meyve sularına başlıcam 1 ay sonra inş.
tatlım mama yiyosa yavas yavas meyve suyu ver birkac cay kasıgıyla yogurda basla git gide arttır ben oyle basladm bnm kızım simdi 5 aylık:)
MerHabalar, Benim de 3 aylik bir oğlum var. Şimdiden araştırayım istedim,ama kafama takılan bazı şeyler var. Dikkatinizi çektiği bilmiyorum ama Kamu Spotu adi altında çıkan bir reklamda günde 6. Aydan itibaren bebeginize 2 çay bardağı katı gıdadan fazlasını vermeyin diyor. Yani tüm çorba,yoğurt,meyve suyu,muhallebi,devam sütü toplamım 2 çay bardağnı geçmemeli, tecrübeli arkadaslar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim, çünkü kafam çok karıştı. :44: