• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar 4 gun once hasimato oldugumu ogrendim bebek istiyorum hasimatolu olup bebek sahibi olanlar

Rail

Rabbimin verdiginede vermediginede ne denebilir ki
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
661
333
53
41
Acil bilgiiiiii

Ben hasimato değilim ama troid bezimin yarisi yok nodüller vardi ameliyat oldum şubat ayında.simdi hamileyim.engel oldugunu sanmiyorum.

Canim cok tesekkur ederim umut oldu birazcik. Cok mutlu oldum yaa Allah banada versin insaallah.

Canim cok tesekkur ederim umut oldu birazcik. Cok mutlu oldum yaa Allah banada versin insaallah.

İnşallah tez vakitte hayirla saglikla gelsin evladin.tedavini ol cnm aksatma ...

Eklentiler

• Screenshot_20171213-151902-01.jpeg
    Screenshot_20171213-151902-01.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 37
Oluyorum basladim. Insulin direnci de cikti bende diyette yapiyorum. Cok kilolu degilim ama cikti iste acim ac geziyorum ya hep bir evlat sahibi olabilmek icin canim offfg

Canim sen ameliyattan sonra kac ay sonra hemile kaldin 2 3 ay sonra kaldin sanirim

Şubatta ameliyat oldum.insulin direnci için bende matofin kullandim 5kilo verdim yürüyüşle .şubatta ameliyat oldum en son haziranda adet oldum cnm

Şubatta ameliyat oldum.insulin direnci için bende matofin kullandim 5kilo verdim yürüyüşle .şubatta ameliyat oldum en son haziranda adet oldum cnm
Ayyy 5 aylik falan sin o zaman tekme ler baslamistir yavas yavas darisi basima. Rabbim onu korusun insaallah

Ayyy 5 aylik falan sin o zaman tekme ler baslamistir yavas yavas darisi basima. Rabbim onu korusun insaallah

Allah razi olsun Allahin izniyle 6aylik olduk.yüce Rabbim tez vakitte hayirlisiyla size de nasip eylesin insallah

Back